Hoe maken grote doelen gelukkig?

Vandaag geen gast, maar ik ga het hebben over doelen. In een aantal gesprekken de afgelopen dagen kwam dit telkens weer terug. Ze hadden duidelijke doelen op een dag haalde die, maar hadden een onbestemd gevoel.

Je hebt een duidelijk doel voor dit kwartaal. Daarnaast schrijf je iedere dag de belangrijkste doelen op die je vandaag moet doen om dichter bij dat kwartaaldoel te komen. Aan het einde van de dag heb je de doelen van de dag gehaald, maar heb je niet het voldane gevoel dat je had verwacht.

Sterker nog, je bent niet tevreden. Je honger naar concreet resultaat is niet gestild, omdat de grote doelen achter de dagelijkse doelen nog niet zijn afgerond.

Wat doe je als het behalen van de gestelde doelen voor de dag, aan het einde van de dag niet gelukkig maken?

Laten we beginnen…

Bronnen die genoemd worden:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.