ErnoHannink logo


Herken je dit?

Je komt elke dag tijd tekort.
De belangrijke niet-urgente acties worden wekelijks verzet totdat ze urgent zijn.
Je komt nauwelijks bij het belangrijkste werk dat je moet doen.
Je werkt hard in je bedrijf, maar het levert niet de resultaten op waarnaar je op zoek bent.

Hoe krijg je meer focus op het belangrijkste werk dat gedaan moet worden met als resultaat meer impact?


  Stel prioriteiten voor je dag

  Ik help jou als ondernemer naar de situatie waarin je stap voor stap de juiste beslissingen neemt om een gezonde groeimotor te creëren, zodat je onderneming vanzelf loopt.

  Er zijn twee soorten beslissingen:

  • De beslissingen waar je nauwelijks over hoeft na te denken, waarbij de actie de beslissing als vanzelf volgt.
  • De beslissingen waar je bewust over moet nadenken.


  De beslissingen waar je bewust over na moet denken kosten veel energie. Ons brein is zo ingericht dat we zo zuinig mogelijk met energie omgaan en zo min mogelijk bezig zijn met lastige beslissingen door zoveel mogelijk als vanzelf te handelen zonder daar bewust over na te denken.

  Voor betere beslissingen zijn er dus twee elementen die we willen verbeteren:

  1. De dagelijkse gewoontes, de dingen die je onbewust doet.
  2. De bewuste beslissingen waar je ruimte voor wilt maken.

  Wat gebeurt er als je geen goede beslissingen neemt?

  Je hebt een actielijst vol met dingen die je moet doen. Wanneer de dag begint komen er allerlei vragen op je af waar je op moet reageren. De dag vliegt voorbij. Aan het einde van de werkdag ontdek je dat er niets van je actielijst is gedaan en dat je nog een aantal dingen moet doen voor morgen. Je werkt op dit soort dagen vooral aan belangrijke en urgente acties.

  Hoe ziet het er uit als je betere beslissingen neemt?

  Er staan enkele belangrijke taken in je agenda. Je hebt de ruimte om na te denken over belangrijke beslissingen voor de toekomst van je bedrijf. Je hebt een team dat zelf beslissingen neemt en het werk doet waar de omzet uit voort komt.

  Hoe ga je dit bereiken?

  Door te beginnen met een accountability systeem voor de juiste dagelijkse gewoontes die je nodig hebt als ondernemer, krijg je vanzelf ruimte om de bewuste beslissingen te verbeteren.

  Ondernemers die meedoen worden niet meer geleid door de waan van de dag waardoor ze vooral bezig zijn met urgente en belangrijke acties, maar ze werken aan niet-urgente belangrijke uitdagingen. De groei van het bedrijf!

  Wil je blijven worstelen met de waan van de dag of wil je met betere beslissingen bouwen aan een duurzaam bedrijf, met het team, de klanten en een gezonde winst?

  Met deze dagelijkse coaching van mij via de app heb je iedere dag weer focus op de drie belangrijkste doelen, waardoor ik je help om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te creëren, zodat de onderneming vanzelf loopt.

  Samira Salman

  Afgelopen zomer liep ik even helemaal vast. Ik zat veel te piekeren over de toekomst van m’n bedrijf, omdat ik met name door corona niet het idee had dat mensen zaten te wachten op mijn diensten. Ik schakelde Erno in die ik graag m'n ’schop-onder-de-kont-coach’ noem. We hebben een paar keer online contact gehad waarbij hij precies de juiste vragen wist te stellen, zodat ik weer verder kon met mijn zoektocht naar nieuwe diensten. Wat ik vooral heel fijn vind, is dat hij me niets oplegt, maar meedenkt over wat goed mij mijn persoonlijkheid past. Na slechts vier sessies kan ik er weer helemaal tegenaan. Het is bovendien een fijne gedachte om te weten bij wie ik terecht kan als ik nog eens in zo’n moeilijke fase kom. 

  Samira Salman ‧ Event Goodies

  Mijn missie en motivatie

  Ondernemers helpen om betere keuzes te maken zodat het bedrijf groeit in impact zonder dat ze harder gaan werken. Ik wil nog meer ondernemers helpen hierbij, want de resultaten liegen er niet om.  

  Iedere dag staan er in je agenda 3-5 belangrijke taken, meer niet. Wanneer je deze acties hebt gedaan ben je vrij om te doen wat je wilt. Je krijgt hierdoor weer de ruimte om na te denken over de belangrijkste beslissingen voor de toekomst van je bedrijf. Je team neemt nu zelf beslissingen en doet het werk waar de omzet uit voort komt.

  duidelijk en concreet

  Groeien zonder harder te werken

  Erno's Missie:
  Ondernemers helpen om betere keuzes te maken zodat het bedrijf groeit zonder dat ze harder gaan werken.

  Wat gebeurt er na je bestelling?

  Stap 1

  Je wordt naar de beveiligde webshop gestuurd. Daar staat de bestelling al in je shopping cart.
  Je kunt direct je gegevens invullen en afrekenen.

  Stap 2

  De gegevens voor de app (iOS, Android en web) en de Zoom link voor de live coaching ontvang je na ontvangst van je betaling.

  Stap 3

  Met de eerste vragen begeleid ik je door het opzetten van de app zodat je direct begint met de eerste gewoonte die je nodig hebt als ondernemer, zodat je stap voor stap de juiste beslissingen neemt om een gezonde groeimotor te creëren, waardoor je onderneming vanzelf loopt

  Wat krijg je

  • Dagelijks begeleiding voor de prioriteit van jouw dag
   Via de coach.me app begeleid ik je met vragen, terugkoppeling en suggesties om iedere dag betere keuzes te maken, zodat je gaat doen wat het belangrijkste is voor de groei van de impact van je bedrijf. Jij deelt actief je prioriteiten iedere dag. Kost een paar minuten per dag.
  • Onbeperkte in-app berichten met mij.
  • Dagelijkse check-ins en communicatie met mij.
  • Persoonlijk advies om je grootste obstakels te overwinnen
  • .Meld je aan of annuleer op elk moment.
  • Als je niet tevreden bent, dan betalen we je terug.
  • Hulp bij brandende vragen
   Vragen stel je eenvoudig in de app wanneer je vastloopt of voor een lastige beslissing staat. Je krijgt altijd snel antwoord.
  Wouter Rikmans

  Werken met Erno is waardevol, hij heeft altijd impact en zal je helpen om lang verwachte resultaten te behalen. Met zijn vragen en begeleiding heb ik doorgezet om mijn bedrijf uit te bouwen van enkele klanten naar tientallen klanten.

  Wouter Rikmans ‧ Rikmans

  Wat betaal je?

  Stel Prioriteiten Voor Je Dag

  Mijn dagelijkse coaching om je prioriteiten te stellen bedraagt $ 25 per week of $ 87 per maand en is iedere moment opzegbaar.


  De eerste drie dagen zijn gratis.


  De betaling gebeurt volledig via coach.me.


  Stel Prioriteiten Voor Je Dag +

  Mijn dagelijkse coaching om je prioriteiten te stellen bedraagt € 197 per maand en is iedere moment opzegbaar.


  De eerste drie dagen zijn gratis.


  Daarnaast heb je eens per maand een 1-op-1 gesprek met Erno om door je worstelingen te lopen en inzichten voor betere keuzes.

  Jouw onderneming die vanzelf loopt

  Ondernemers worden geleid door de waan van de dag waardoor ze vooral bezig zijn met urgente en belangrijke acties, terwijl ze veel meer zouden moeten werken aan niet-urgente belangrijke uitdagingen.

  Wil je blijven worstelen met de waan van de dag of wil je met betere beslissingen bouwen aan een duurzaam bedrijf, met het team, de klanten en een gezonde winst?

  Via mijn begeleiding via de coach.me app hou ik je bij de les, loods je door de prioriteiten en help je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te creëren, zodat de onderneming vanzelf loopt.

  Wie is Erno Hannink?

  Al bijna 15 jaar ben ik geïnteresseerd in focus, keuzes maken, online marketing en social media. Ik onderzoek en test altijd nieuwe trends en ontwikkelingen.
  Met mijn lastige vragen help ik mijn klanten keuzes te maken waardoor ze weer ruimte krijgen voor ontwikkelingen en meer resultaat behalen.


  Gevoelig voor trends en enthousiasme zijn twee eigenschappen van mij die de inhoud van mijn advies en coaching waardevol maken. Een grondige analyse op strategisch niveau, nieuwe ideeën en een praktisch plazijn de elementen waar anderen mij voor waarderen. De passie en energie die ik meeneem werkt aanstekelijk voor mijn klanten.

  Bekend van radio, tv, boeken, podcast en vlog

  sprout-logo-zw-erno-hannink
  textilia-logo-erno-hannink
  bnr_nieuwsradio-logo-businesscoach

  De elementen voor betere beslissingen


  Betere dagelijkse gewoontes

  We werken aan de gewoontes die je doelen ondersteunen.

  Dagelijkse prioriteit

  Wat zijn de belangrijkste acties voor iedere dag.

  Ritme

  Dag, week, maand, kwartaal en jaarritme ter ondersteuning van je groeimotor.

  Beslissingenboek

  Een template met uitleg om jouw beslissingen proces te verbeteren. 

  Groeimotor

  Een gezonde groeimotor te creëren, zodat de onderneming vanzelf loopt

  Geluk

  Het effect van geluk op de uitkomst van je keuzes en hoe je dit kunt gebruiken.

  Checklists

  Een database van checklists voor belangrijke beslissingen.   

  Andra Zaharia

  Every conversation or interaction with Erno is an opportunity to learn, reflect, and change for the better.
  I've been working with Erno on improving my goal-setting habit and on adjusting how I manage my energy, both at work and in my personal life. He offers supportive, focused guidance on focusing on what matters and avoid getting sidetracked by other people's priorities or unexpected requests.


  With his insightful questions and helpful nudges, I've been able to: make incredible progress on my personal projects, prioritize customer work more effectively, get better sleep, and derive greater satisfaction from my work.


  What also changed for me is that I'm now more realistic about how much I can achieve in a day. This is a big step forward because the burnout route was the one my brain knew all too well. With Erno's help, I'm now rewiring it to adopt better habits, integrate slack time into my schedule, and enjoy everything I do A LOT more - from work to relationships.


  Erno is a fantastic accountability partner with highly developed expertise and coaching skills that focus on decision-making! Working with him is truly valuable and impactful and will help you get real, life-changing results if you're committed to follow through on the promise you made to yourself.

  Andra Zaharia ‧ The Content Habit


  14 jaar 
   coaching/
  social media  15
  boeken
  gepubliceerd  11000+
  trouwe
  volgers  1210+
  artikelen
  geschreven  1250+ 
  tevreden
  klanten  290+ 
  podcast afleveringen


  impact decions

  Hallo, ik ben Erno Hannink. In de business coaching heb ik veel ondernemers en marketeers geholpen met inzichten en keuzes over de: structuur, missie, medewerkers, klant, focus, social media, marketing, strategie en resultaat.

  In de afgelopen 14 jaar heb ik meer dan 1250 klanten geholpen bij meer resultaat voor hun bedrijf.

  Wat denk je? … Tijd voor een goede beslissing?

  ErnoHannink logo