2 miljard mensen betrekken bij van fossiel gebaseerd naar eco positief – Yvette Watson

Vandaag het gesprek met Yvette Watson.

Yvette is mede-oprichter van PHI Factory en The 2B Collective, waarmee zij organisaties helpt te versnellen naar een circulaire economie. Ze geeft met gedrevenheid en passie impuls aan de bewustwording dat de manier waarop we onze bedrijfsvoering organiseren een grote invloed heeft op de duurzaamheidprestatie van de organisatie. 

Yvette ondersteunt organisaties bij het realiseren van hun energie neutrale en circulaire ambities voor hun bedrijfsvoering en het gebouw en ontwikkelt circulaire concepten voor diverse marktpartijen. Regelmatig geeft zij inspiratiesessies om organisaties bekend te maken met de kansen van circulaire economie. 

Wat een energie en enthousiasme brengt ze mee. De ontwikkelingen die ze doen met organisaties om het bedrijf te verduurzamen, en om alle medewerkers te betrekken hoe zij kunnen bijdragen hierin. Het is interessant om te leren van Yvette hoe een groots doel ervoor zorgt dat je veel energie krijgt en blijft werken aan dat ene doel. In een paar jaar tijd bouwde ze met haar partner een bedrijf dat nu al 16 consultants heeft, en het gaat haar nog te langzaam. 

Leer van Yvette waarom het belangrijk is om diversiteit om je heen te verzamelen en duidelijke doelen wanneer je meer impact wilt.

Laten we beginnen…

Meer over Yvette Watson:

Wat heb ik geleerd van Yvette:

  • Dat een BHAG helpt in focus brengen op de energie die je hebt als ondernemer.
  • Dat je met een goede BHAG verder kijkt dan je eigen bedrijf.
  • Iedere persoon in het bedrijf kan meedenken en enthousiast worden over duurzaamheid.
  • Bijna iedereen wil verduurzamen.
  • Hoe laat je mensen in een keten samenwerken om circulair te ontwerpen zoals bijvoorbeeld bij het koffiebekertjespact
  • De impact meetbaar maken geeft mensen inzicht en energie.

Video van het gesprek met Yvette Watson

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.