Ik help je om de lange termijn doelen snel te realiseren


  Met jouw bedrijf wil je de dingen doen die beter zijn voor de planeet, de maatschappij en jezelf.

  Erno is een businesscoach die je helpt met impactbesluiten nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten.

  Je werkt veel in je bedrijf. Samen met mij ga je veel meer werken aan je bedrijf en ga je weer ondernemen.


  Wie ben jij: 

  • je bent ondernemer
  • je wilt groeien maar harder werken gaat niet meer
  • je hebt een team (tot 25 collega's)
  • je hebt meer dan één bedrijf
  • je bouwt aan een duurzame verbetering van onze wereld
  • je hebt een fantastisch(e) product/dienst in de B2B omgeving
  • jullie leveren vooral kennis met specialisten

  Ik help je impactbesluiten nemen in jouw bedrijf zodat je weer het belangrijkste werk gaat doen!

  Hiermee help ik jou en je bedrijf:

  • Ondernemers helpen om stap voor stap de juiste besluiten te nemen om een gezonde groeimotor te creëren, zodat de onderneming vanzelf loopt – maandelijkse businesscoaching voor jou en je team.
  • Ondernemers helpen om te groeien in impact, waarvoor Erno wekelijkse en maandelijkse online bijeenkomsten organiseert om de gewoontes te ontwikkelen die de impactbesluiten ondersteunen – jouw sparring – en accountability partner.


  Dit is wat je krijgt:

  • het team naar de voorgrond, samenwerking en verdeling van de verantwoordelijkheid in het bedrijf;
  • Ritme, structuur en focus om door te groeien naar de volgende fase;
  • De missie naar buiten brengen, om zo de beste medewerkers en klanten aan te trekken;


  Welke verandering wil ik bereiken?

  Ik ben de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf.

  Ik help jou om met meer gemak de volgende stap te zetten en niet te struikelen in deze fase. Ben jij klaar voor de volgende stap? Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me.

   

  Kennis maken

  Wil je persoonlijk kennis maken? Neem dan contact met mij op.

  Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me.

  Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.

  Of download direct mijn nieuwste boek, gratis. Je hoeft niet eens een e-mailadres in te vullen.

  Wat zeggen anderen

  "Gun het jezelf en je bedrijf om groter dan huidige zelf te groeien."

  Het is lastig om extern hulp te vragen, hoe goed je ook beseft dat dat goed is voor jezelf en je business. Je wil dus een bepaalde ‘zekerheid’ weet die persoon dan meer dan jij? Maar daar gaat het niet om, het is het andere perspectief wat je jezelf sowieso niet kan bieden. Ongeacht of die coach nu wel ‘goed genoeg’ is.

  Business coaching met Erno geeft inzichten en aandachtspunten die jezelf niet ziet. Het helpt je te focussen op dingen zodat je echt kan groeien.

  De persoonlijke aandacht vond ik het leukste. Erno luistert naar wat je wil, waar je staat en denkt mee naar hoe je daar komt. Versterkt door kleine persoonlijke attenties.

  Daarnaast helpt de business coaching in mijn reflectie. Je wordt verplicht stil te staan bij dingen waar je anders geen tijd voor neemt. En die tijd is wel belangrijk (werken in je bedrijf vs aan je bedrijf)

  En in mijn zelf ontplooiing. Onbewust saboteer je jezelf bij groei. Zijn business coaching is een stok achter de deur om dingen toch te doen.

  Verder het sparren, wat werkte bij anderen wel of niet. Om betere beslissingen te kunnen nemen.

  Erno´s business coaching zou ik zeker aanbevelen aan anderen. Gun het jezelf en je bedrijf om groter dan huidige zelf te groeien.


  Esther Gons

  Esther Gons 

  managing partner NEXT Amsterdam

  "Erno: een man met impact"

  Ik ervaar ieder coachgesprek met Erno als een onmisbaar element in het groeiproces van onze onderneming.


  In deze fase van ons bedrijf hol ik mijzelf als ondernemer snel voorbij. Slecht voor mijzelf en voor mijn club.


  Erno brengt mij met scherpe vragen en ervaren opmerkingen weer terug bij mijn hoofddoel.


  Docwolves toonaangevend  in besluitvorming. 

  Rens Groeneveld CEO DocWolves

  Rens Groeneveld

  CEO DocWolves

  "Erno’s enthousiasme is bij mij inmiddels legendarisch!"

  Martijn Aslander testimonial

  Martijn Aslander

  Easycratie

  "...thank you for helping me to grow as a person and an entrepreneur"

  Great article, Erno! I'm following you since I started as an entrepreneur in 2013 (with 'Laat de klant naar jou komen' ; ) and I respect your honesty, self-knowledge and drive. You're an example for me, thank you for helping me to grow as a person and an entrepreneur.

  Stefaan Oyen testimonial

  Stefaan Oyen

  Stefaanoyen.be

  ".Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten"

  Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten.

  Johanna Oosterbaan

  Johanna Oosterbaan

  Ondernemer, Gouden Website

  "De omzet is door de businesscoaching sneller gestegen"

  Op dit moment levert het elke keer weer nieuwe inzichten op waarmee wij onze dienstverlening kunnen optimaliseren en betere keuzes kunnen maken voor Two-Inspire.

  Ik vind het supergoed dat je ons elke keer weer spiegelt en weer met nieuwe inzichten de deur uit laat gaan.


  • Het voelt vertrouwd om maandelijks een moment van reflectie te hebben.
  • De omzet is door de businesscoaching sneller gestegen.
  • We hebben meer structuur gekregen in onze bedrijfsvoering.


  Het feit dat je ons stimuleert echt specialist in 1 ding te worden vind ik wel heel krachtig. We merken dat dit ook door de klanten opgemerkt wordt en dat we vaker terug gevraagd worden.

  Martijn de Haan Two-Inspire

  Martijn de Haan

  Ondernemer, Two-Inspire

  "hoe belangrijk het is om focus in mijn werk te brengen"

  Erno leerde me hoe belangrijk het is om focus in mijn werk te brengen. Daarnaast heeft hij ervoor gezorgd dat ik mijn belangen scherper in de gaten houd. Dat liet hij me krachtig en liefdevol zien in het wekelijkse contact dat we hadden.

  Connie Maathuis

  Connie Maathuis

  Ondernemer, bestuurder en toezichthouder

  "Voor elke ondernemer bijna een noodzaak zou ik willen zeggen"

  Het idee dat je eigenlijk geen tijd hebt om een coach te spreken. Daarnaast dat je nog niet precies weet wat het je kan brengen. De meerwaarde zie je pas als je de vruchten ervan gaat plukken.


  Het resultaat voor mij is meer focus op de juiste dingen. Inzicht in hoe je je eigen beslissingen neemt en waar daarin de valkuilen liggen. Even uit je waan van de dag stappen en samen met de coach kijken naar het grotere plaatje.

  De ontspannen sfeer waarin de gesprekken plaatsvinden. En dit zorgt er ook juist voor dat je overzicht krijgt en rustig vanaf een afstandje naar je bedrijf kunt kijken.


  • De mogelijkheid om te klankborden en je eigen ideeën te toetsen.
  • Het delen van kennis van de coach vanuit zijn eigen ervaringen en die toepasbaar is op onze eigen organisatie.
  • De confrontatie met jezelf; soms ben je echt overtuigd van een idee of richting en houdt de coach je een spiegeltje voor die je een heel andere kant opstuurt.


  Zeker zou ik de business coaching aanbevelen aan anderen. Zonder feedback loop je alleen je eigen ideeën achterna, heb je oogkleppen op en vergeet je dat je samen veel verder komt.

  Jezelf laten coachen is niet zomaar een makkelijke beslissing. Het is een actieve stap die je zet in een richting waarvan niet helemaal duidelijk is wat het je gaat brengen. Dit vergt dus enige moed en visie. Maar als je het doet en je stelt je er echt voor open, dan levert het je altijd winst op, soms op terreinen waarop je het helemaal niet had verwacht. Voor elke ondernemer bijna een noodzaak zou ik willen zeggen.

  Jaap Sikkema

  Jaap Sikkema

  Ondernemer, Proximo en De Schout Gerechtsdeurwaarders

  Wil jij dit ook?

  Abonneer dan op de nieuwste artikelen met de RSS Feed in een feed lezer of volg mij op LinkedIn.

  Lees ook mijn boeken - het meest recente boek download je direct en gratis, je hoeft niet eens een e-mailadres in te vullen

  Wie is Erno Hannink?

  Al bijna 15 jaar ben ik geïnteresseerd in gewoontes, focus en keuzes maken.
  Met mijn inzichtelijke vragen help ik ondernemers besluiten nemen waardoor ze weer ruimte krijgen voor verbetering en groei.


  Gevoelig voor trends en enthousiasme zijn twee eigenschappen van mij die de inhoud van mijn coaching waardevol maken. Een grondige analyse op strategisch niveau, nieuwe ideeën en een praktisch plazijn de elementen waar anderen mij voor waarderen. De passie en energie die ik meeneem werkt aanstekelijk voor mijn klanten.


  Ik ben de initiator van een aantal internationale evenementen in Nederland. Oktober 2009 was er de eerste WordCamp Nederland met 170 deelnemers. December 2009 zijn we de Social Media Club Amsterdam gestart en na drie jaar waren er meer dan 1.000 leden en 17 SMC's in Nederland.

  Ik ben getrouwd met M. en wij hebben twee kinderen. De combinatie van gezin en werk was belangrijk voor mij toen ik hoofd marketing en verkoop was bij het bedrijf waar ik werkte. Het was duidelijk voor mij dat ik dit moest integreren in mijn bedrijf toen ik voor mezelf begon in 2006. In die jaren werkte ik 90% online. Nu kies ik ervoor om mensen te ontmoeten. Alle coaching gesprekken zijn dan ook persoonlijk. Al is dit door de corona maatregelen weer vooral online geworden.

  Iedere week lees ik één boek. Drie keer per week loop ik een rondje, het zorgt voor rust in mijn hoofd en geeft nieuwe inspiratie. Tenminste twee keer per week train ik bij de atletiekvereniging en de scheidsrechtersvereniging. Golf vind ik ook heerlijk, maar ik gun mezelf daar veel te weinig tijd voor.

  In het weekend ben ik meestal op het voetbalveld aan de slag als scheidsrechter voor de KNVB. Goed om mijn leiderschap te ontwikkelen en ga ik helemaal op in het spel. Daarnaast gebruik ik stoïcisme en meditatie voor meer rust.

  sprout-logo-zw-erno-hannink
  Algemeen Dagblad
  textilia-logo-erno-hannink
  bnr_nieuwsradio-logo-businesscoach
  Andra Zaharia

  Auteur

  Mijn eerste boek Laat de klant naar jou komen – Klanten krijgen via internet voor ZZP'ers is in 2009 gepubliceerd bij A.W. Bruna. Dit boek helpt zelfstandige professionals meer klanten aan te trekken via het internet door slim gebruik te maken van sociale media. Het is een praktisch boek en legt uit hoe een blog op te zetten, artikelen te schrijven, een nieuwsbrief te starten en online netwerken. Ondertussen zijn er 3.000 boeken verkocht in Nederland.

  Laat de klant naar jou komen

  Mijn tweede boek is januari 2013 uitgekomen bij Lev (onderdeel van A.W. Bruna). Dit boek gaat over één van de belangrijkste dingen die je kunt doen als ondernemer, kiezen voor jouw doelgroep. Een belangrijke stap in het aantrekken van jouw ideale klant. Het boek heet Kies je doelgroep - Meer succes voor ZZP'ers door te focussen op een niche.

  Kies je doelgroep

  Mijn derde boek is sinds maart 2013 beschikbaar. Als jij meer klanten, meer fans en meer interactie wilt via Facebook, dan is dit boek voor jou.
  (Niet meer leverbaar op dit moment).

  Facebook voor Coaches

  Mijn vierde boek is sinds februari 2014 beschikbaar. Waarom kiezen mensen zoals jij en ik niet? Uit angst. Het is doodeng om te kiezen. Dit e-boek helpt je stap voor stap bij deze keuze. Het e-boek Handboek Hyperspecialisatie Meer klanten zonder te veranderen in een uren fabriek vind je in mijn overzicht van boeken.

  In 2014 en 2015 kwam ik met boeken om een jaarplan te maken voor je bedrijf.

  Verdubbelplan 2016 - jaarplan

  April 2018 publiceerde ik een boekje waarvoor het idee al 3 jaar in mijn hoofd zat, de 11 winstoptimalisatie elementen voor online marketing en verkoop. Een klein boekje dat ondernemers snel kunnen lezen. Een boek waarmee ik veel ondernemers help. Vraag het aan via mijn webshop.

  boekje 11 winstoptimalisatie elementen voor online marketing en verkoop - vraag gratis aan

  April 2019 publiceerde ik een boek speciaal voor de ondernemer met 5-25 medewerkers, Betere beslissingen, beter bedrijf. Een handzaam boek die je in één avond uitleest. Een boek waarmee ik veel ondernemers help. Vraag het aan via mijn webshop.

  betere beslissingen beter bedrijf boek

  November 2019 publiceerde ik dit boek speciaal voor de ondernemer met een tem, Betere beslissingen, meer focus. Een handzaam boek die je in één avond uitleest. Een boek waarmee ik veel ondernemers help. Vraag het aan via mijn webshop.

  betere beslissingen meer focus

  Februari 2020 publiceerde ik dit boek speciaal voor de ondernemer met een team, Betere beslissingen, met betere gewoontes. Een handzaam boek die je in één avond uitleest. Een boek waarmee ik veel ondernemers help. Vraag het aan via mijn webshop.

  betere beslissing met betere gewoontes

  Mei 2020 publiceerde ik dit boek speciaal voor de ondernemer, Betere beslissingen, rondom een crisis. Een handzaam boek die je in één avond uitleest. Een boek waarmee ik veel ondernemers help. Vraag het aan via mijn webshop.

  Betere beslissingen, rondom een crisis

  Sep 2020 publiceerde ik dit boek speciaal voor de ondernemer zelf, Betere beslissingen, betere ondernemer. Een handzaam boek die je in één avond uitleest. Een boek waarmee ik veel ondernemers help. Vraag het aan via mijn webshop.

  Dec 2020 publiceerde ik dit boek speciaal voor de ondernemer met een team, Betere beslissingen voor een beter team. Een handzaam boek die je in één avond uitleest. Een boek waarmee ik veel ondernemers help. Vraag het aan via mijn webshop.

  betere beslissingen beter team

  Mrt 2021 publiceerde ik dit boek speciaal voor de ondernemer die meer positieve impact wil bereiken, Betere beslissingen voor meer impact. Een handzaam boek die je in één avond uitleest. Een boek waarmee ik veel ondernemers help. Vraag het aan via mijn webshop.

  betere beslissingen voor meer impact

  Jun 2021 publiceerde ik dit boek speciaal voor de ondernemer die werken aan de lange termijn impact van het bedrijf dat verder gaat dan de huidige generatie, Impact beslissingen van tijdrebellen. Een handzaam boek die je in één avond uitleest. Een boek waarmee ik veel ondernemers help. Vraag het aan via mijn webshop.

  impact beslissingen tijdrebellen

  Sep 2021 publiceerde ik dit boek speciaal voor de ondernemer die werkt aan de groei van de impact van het bedrijf waarmee je welvaart en welzijn voor alle betrokkenen realiseert. Impactbeslissingen voor welvaart en welzijn. Een handzaam boek die je in één avond uitleest. Vraag het aan via mijn webshop.

  Impactbeslissingen voor Welvaart en welzijn

  Nov 2021 publiceerde ik dit boek speciaal voor leiders die de impact van het bedrijf willen opschalen. Impactbeslissingen voor een leider. Een handzaam boek die je in één avond uitleest. Een gratis boek waarmee ik veel ondernemers help. Je betaald alleen de verzendkosten. Vraag het aan via mijn webshop.


  15 jaar 
   coaching/
  social media  17
  boeken
  gepubliceerd  11000+
  trouwe
  volgers  1240+
  artikelen
  geschreven  1250+ 
  tevreden
  klanten  325+ 
  podcast afleveringen


  Spreken

  Als je wil dat ik kom spreken op jullie (online) evenement of netwerk bijeenkomst over impactbesluiten of focus voor ondernemers, kijk dan op mijn sprekers pagina voor meer informatie en boekingen.

  spreker spreken erno hannink

  Algemene Voorwaarden

  De algemene voorwaarden van Decide for Impact vind je in deze PDF die je kunt downloaden. Bij het geven van een opdracht of bestelling voor Decide for Impact ga je akkoord met deze voorwaarden. Lees ze daarom voordat je akkoord gaat.

  BTW NL001407106B51

  peoplefirst

  Decide for Impact

  Voor mijn business coaching werk ik vanuit het Hanzepand te Doetinchem. Ik werk met persoonlijke ontmoetingen op locatie of in mijn kantoor. Tijdens de corona-situatie werk ik met online ontmoetingen via Zoom.

  Hanzestraat 1, 7006 RH Doetinchem

  Bel mij gerust op 0314 393966 of stuur een e-mail naar info@decideforimpact.com om een kennismaking te plannen.

  hanzepand doetinchem kantoor