Deel je expertise

deel-je-expertise
deel-je-expertise

De inspiratie en ideeën die ik haal uit boeken, podcasts en YouTube-video’s is bijzonder en oneindig.

Zo leerde ik de afgelopen weken onder andere over:

Met de middelen die er nu zijn kan ik eenvoudig en snel iets leren over ieder onderwerp dat ik kan bedenken. Dan ga ik er ook mee aan de slag om de kennis te verdiepen. Vervolgens leer ik er nog meer over en zoek ik een rolmodel of een coach.

Andersom betekent dit ook dat ik alles waar ik meer van afweet dan de meeste mensen kan delen via dezelfde kanalen. Ik deel mijn expertise met iedereen die er mee aan de slag wil via artikelen, boeken, de podcast en video’s.

Er is nog zoveel ruimte op deze kanalen om jouw expertise te delen. Iets waar jij veel van af weet, wat voor jou gewoon is, wat je al lang doet, deel je eenvoudig met anderen.

Wat ik gemerkt heb is dat ik het leuk vind om mijn expertise vast te leggen en te delen. Zonder doelen voor het aantal lezers, downloads of abonnees. Veel lezers hebben is leuk, maar het draait niet om een doel buiten mijzelf. Al is er maar één persoon die iets kan met wat ik heb geleerd en deel, dat is voldoende.

Deel jouw expertise.
Geef weg, het kost niets en levert veel op.

Begin nu.

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.