Het eerste #4Bevenement

Vandaag, 20 september 2019, is het zover. Na maanden van werk organiseer ik voor het eerst sinds jaren weer een evenement. Het eerste 4Bevenement (4B staat voor: betere beslissingen, beter bedrijf).

Samen met Claudia Willemsen organiseer ik dit evenement. We hebben onderwerpen gekozen die vaak voorbij komen tijdens gesprekken met klanten.

De drie sprekers ken ik goed, met alledrie heb ik namelijk een aflevering opgenomen voor de podcast. Luister naar de podcastafleveringen om een indruk te krijgen van hun onderwerpen.

Voor dit evenement hebben we mensen persoonlijk uitgenodigd, het grootste deel van de mensen hebben we zelfs tijdens persoonlijke gesprekken uitgenodigd.

Eerder deze week heb ik alle deelnemers een handgeschreven kaart gestuurd om ze te herinneren aan en enthousiast te maken over vandaag.

tot gauw
Annette Smits maakte deze leuk kaart

Het is de eerste keer dat we dit evenement organiseren en het doel is om een netwerk van ondernemers op te bouwen die elkaar kunnen helpen en waardevolle kennis kunnen delen.

Mijn samenvatting van de drie presentaties:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.