Maak je bedrijf verkoopklaar, juist nu – Monique Delsink

monique delsink
Maak je bedrijf verkoopklaar, juist nu - Monique Delsink

Vandaag het gesprek met Monique Delsink.

Monique Delsink verkocht haar bedrijf in 2016, een arbodienst met 50 medewerkers in dienst.

Over het verkoopklaar maken van je bedrijf, het verkoopproces en hoe je je toekomst kunt verkennen heeft zij een boek geschreven dat zij Verkoopgeluk heeft genoemd.

Een boek met haar eigen biografie aangevuld met ervaringen van andere (top)ondernemers, doe-opdrachten en tips en trucs van professionals.Monique sprak ik eerder de ontwikkelingen met haar bedrijf en waarom ze het verkocht. Dit gesprek vond ik zo interessant dat ik haar direct heb uitnodigt voor de podcast. Ze wilde wel graag eerst haar boek afronden.

We spreken af in Nijmegen waar ze ook recent de lancering van haar boek vierde. Haar boek ziet er mooi uit, mooi opgemaakt en vormgegeven. Het leuke is de mix in haar persoonlijke verhaal, verhalen van andere ondernemers die hun bedrijf verkochten en advies van experts.

We hebben samen de opbouw en uiteindelijk de verkoop van haar bedrijf doorgelopen tijdens dit gesprek.

Veel plezier met de inzichten van Monique.

Laten we beginnen…

Verbind hier met Monique


Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.