Groeit je bedrijf niet, dan ga je achteruit – Arno Diepeveen

Groeit je bedrijf niet, dan ga je achteruit - Arno Diepeveen

Vandaag het gesprek met Arno Diepeveen.

Arno is een sales strategist. Hij helpt zijn klanten met het bouwen van supereffectieve en -efficiente sales forces. Volgens Arno wordt er teveel gedaan wat iedereen al doet en te weinig wat echt zoden aan de dijk zet. Sales moet scalable, repeatable & profitable zijn. Anders kun je er beter niet aan beginnen. 

In 2020 start Arno een nieuw bedrijf wat entrepreneurs helpt met het proces hun bedrijf tegen een zo hoog mogelijke waardering te verkopen.

Het was leuk om weer in Vught te zijn voor een gesprek met Arno. Over sales heb ik vaak dezelfde ideeën als Arno, hij zet ze alleen veel scherper aan. Hij is heel duidelijk waarom je meer uit je verkopers kunt halen en hoe. Werd het een saai gesprek omdat we het met elkaar eens zijn? Nee.

Ik leerde vooral over groei van Arno en de reden waarom hij een nieuw bedrijf aan het starten is. Veel groter dan een eenmanszaak. Ik ben benieuwd wat jij vindt van de ideeën van Arno over sales en groei. Want als je niet groeit, dan ga je achteruit.

Veel plezier met de inzichten van Arno.

Verbind hier met Arno:


Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Podcast

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.