Rijnland combineren met de pluspunten van ScaleUp – Pieter van Osch

Vandaag het gesprek met Pieter van Osch.

Pieter van Osch gelooft dat ondernemers de vonken van verandering kunnen zijn voor een betere wereld. Tenminste… als die ondernemers ambitieus en gedisciplineerd genoeg zijn om hun bedrijf te laten groeien tot het volle potentieel. Vandaag 818 bedrijven bediend is Pieter op weg naar 2025 bedrijven in 2025.

Dit is de derde keer dat ik met Pieter in gesprek ga voor de podcast. Dit keer hebben we het over Rijnlands ondernemen. Wat betekent dit (Rijnlands model Wikipedia) en wat is het verschil met Angelsaksisch (Wikipedia)? Pieter werkt aan een boek met een model om Rijnlands ondernemen praktisch in te voeren. In de aanloop naar dat boek was ik nieuwsgierig naar zijn inzichten op dit onderwerp.

Veel plezier met de inzichten van Pieter.

Laten we beginnen…

Meer over Pieter:

Boeken die genoemd worden:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.