De betekenisformule voor meer impact – Pieter van Osch

Pieter van Osch betekenisformule impact

Vandaag het gesprek met Pieter van Osch.

Pieter van Osch heeft ruim dertig jaar internationale ondernemerservaring op het snijvlak van technologie, medewerkers en marketing. Hij is een ervaren trainer in de Scaling Up-methode en werkt sinds tien jaar actief aan betekenisvol ondernemen.

Pieter van Osch betekenisformule impact

Het is zijn missie om succesvolle bedrijven te inspireren en op te leiden om een verschil te maken in en voor onze wereld.

Pieter gelooft dat de grenzen bereikt zijn van hoe bedrijven tot nu groeiden met hun eenzijdige focus op lineaire economische groei. Het heeft die bedrijven veel gebracht. Maar tekenen wijzen erop dat het nu anders moet in plaats van meer, meer, meer. Maar hoe?

We zaten in het mooie kantoor van Scaleup Impact in Hoorn om meer te leren over zijn nieuwe boek, de betekenisformule. Voordat ik verschillende vragen stel over de formule wil ik eerst iets anders van Pieter leren.

Het gesprek begint dan ook over hoe Pieter betere beslissingen neemt. Eerder al deelde hij zijn systeem met mij voor betere beslissingen. Nu deelt hij dit dus met jou. Hij vertelde ook over een nieuw experiment voor beslissingen.

Daarna vraag ik hem over alle onderdelen van de betekenisformule om jou te laten zien wat dit betekent voor jouw bedrijf.

Veel plezier met de inzichten van Pieter.

Laten we beginnen…

Pieter vind je op scaleupimpact.com
LinkedIn
@pyotr

Eerder had ik al een gesprek met Pieter over Groeien door Profit en Purpose te combineren. Luister ook dit gesprek wanneer je wilt groeien en een impact op de wereld wil.

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.