Groeien door profit en purpose te combineren – Pieter van Osch

Pieter van Osch

Pieter van Osch heeft ruim dertig jaar internationale ondernemerservaring op het snijvlak van technologie, medewerkers en marketing. Hij is een ervaren trainer in de Scaling Up-methode en werkt sinds tien jaar actief aan betekenisvol ondernemen.

Het is zijn missie om succesvolle bedrijven te inspireren en op te leiden om een verschil te maken in en voor onze wereld.

Pieter van Osch

Pieter gelooft dat de grenzen bereikt zijn van hoe bedrijven tot nu groeiden met hun eenzijdige focus op lineaire economische groei. Het heeft die bedrijven veel gebracht. Maar tekenen wijzen erop dat nu het nu anders moet in plaats van meer, meer, meer. Maar hoe?

We hebben vandaag een mooi gesprek over ondernemen en groei. Wat zijn de belangrijkste ontdekkingen die hij heeft gedaan bij het starten en verkoop van zijn bedrijven? We hebben het over waarom hij de helft van zijn tijd in Zweden doorbrengt.

Uiteraard hebben we het over ondernemen met betekenis. We kijken vooruit op zijn boek “De Betekenis Formule”, dat in november 2018 in de winkel ligt.

Veel plezier met de inzichten van Pieter.

Show Notes

Episode 169

Links uit de podcast

https://www.linkedin.com/in/pietervanosch/

https://scaleupcompany.com/

Twitter @pyotr

Transcriptie:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.