Vind jezelf tijdens reizen in andere culturen – Jitske Kramer

Jitske Kramer

Vandaag het gesprek met Jitske Kramer.

Jitske Kramer reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators, vakgenoten en willekeurige voorbijgangers. Bijzondere rituelen, alledaagse handelingen en eeuwenoude gespreksvormen bevatten een schat aan menselijke wijsheid. 

Het zijn deze culturele best practices die ze vervolgens in hun trainingen, vlogs, boeken, lezingen en masterclasses vertalen naar de praktijk van teams, afdelingen, projecten, ketensamenwerkingen…. naar de praktijk van jouw organisatie.

Het is al heel wat jaren geleden dat we elkaar gesproken hebben. We kennen elkaar van de professional speakers association (PSA) Holland. Tijden de internationale conferentie zag ik haar spreken en keek met bewondering naar haar energie op het podium. Sindsdien ben ik haar blijven volgen en via video’s zag ik hoe ze zich bleef ontwikkelen als spreker.

Schrijver van vele boeken met haar nieuwste boek, Jam Cultures over hoe je woest enthousiaste werknemers krijgt.

Ik ben benieuwd hoe die culturen, onderzoeken en voodoo priesters helpen om betere beslissingen te nemen voor het bedrijf en de ondernemer. Aan het einde van het gesprek had ik nog zoveel vragen over zodat er vast nog een vervolg komt.

Veel plezier met de inzichten van Jitske.

Ontmoet Jitske tijdens de Avond op reis met Voodoo spirits op 13 nov 2019, meer informatie op: https://www.humandimensions.nl/avond-op-reis-met-voodoo-spirits

Je vindt Jitske op:

Boeken van Jitske:


Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.