Gezocht: Happy Business Leaders

happy hour is 9 to 5 boek bookOp LinkedIn Answer stelt Alexander de vraag Do you know any happy business leaders?.

Deze zomer zal Alexander zijn tweede boek schrijven. Dit boek zal gaan over happy business leaders. Zijn eerste boek heet Happy Hour is 9 to 5 en hier wordt gewerkt (of eigenlijk bij Monique) aan de vertaling van zijn eerste boek. De verwachting is dat deze vertaling aan het einde van dit jaar gereed is.

Alexander schrijft:

My premise is that some business leaders are happy people who also make their employees happy. You might say that happiness at work is an important leadership tool for them.


Hij wil onderzoeken waarom ze dit doen, hoe ze dit doen, welke resultaten ze krijgen en wat de zakelijke resultaten zijn.

Ken jij een ‘Happy Business Leader’? Ben je er zelf een?
Beantwoord dan deze vraag op LinkedIn.

Alexander is bereid om de gehele wereld over te reizen om deze leiders te ontmoeten. Ze kunnen zich op elk niveau in de organisatie bevinden – van midden management to CEOs.

Laat dus een reactie achter op LinkedIn of zoek via Alexander Kjerulf’s blog contact.

PS LinkedIn Answer is overigens een zeer interessant instrument, ik schreef er al eens over Stel je vragen in je netwerk op LinkedIn.

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.

6 reacties

 1. erno,

  ik heb net 2, in mijn ogen bijzondere zakenvrouwen opgegeven voor dit boek. ene is Saskia Post en andere Jolanda Eijgenstein, die laatste heeft het boek the happy worker geschreven, jou vast wel bekend lijkt me… Geen idee wat er nu mee gebeurt, maar voelde goed.

  Tevens weet je nu dat mijn blog dus ook online is.
  Je presentatie bij mijn netwerk, http://www.vrouwinbedrijf.nl op 11 januari dit jaar heeft daar mede toe bijgedragen. Vind bloggen leuk, al gaat er nu wel veel tijd in zitten, maar goed, das met alle nieuw dingen vaak zo toch??..

  tot hoors,

 2. Leuk! Ja Jolanda ‘ken’ ik wel, boek overigens nog niet. Saskia Post nog niet, online maar eens kijken wie dat is. Waar kan ik haar vinden? Heb je een linkje?

  Leuk dat je bent gestart met bloggen. Veel tijd? Als je het goed doet kost het tijd maar dan levert het ook wat op. Je mag verwachten dat je over een tijdje andere marketingactiviteiten kunt afbouwen.

  1. gek dat het een jaar duurt voor ik e reactie dit jaar van Frits lees.
   heb je haar nu gevonden?

   gr Ingeborg

   ps mail me anders direct dat gaat dus kennelijk sneller, wist neit dat je haar niet kon vinden..

   1. Soms duurt het even voordat er een reactie volgt. Met “Houd mij op de hoogte…” krijg je automatisch een bericht via de email als er een reactie is geplaatst bij het artikel. Of had je nu wel een email ontvangen na Frits’ reactie en na mijn reactie/vraag niet?

 3. Beste Erno. Linkje hoeft niet. typ maar saskia post op Google.(met een Australische film heeft mijn vrouw -gelukkig- niks te maken !!) succes !

Reacties zijn gesloten.