Golf en Web 2.0

golf 2.0 balJa, golf en Web 2.0 gaan samen. Er zijn vele blogs over golf (een kleine verzameling golf blogs). Veel bloggers praten over golf. Golf communities….. Maar dat was niet wat ik bedoelde met deze titel.

Ondertussen vind ik dat ik mezelf toch wel een weblog en online netwerk specialist mag noemen. Het klopt er zijn mensen die het beter kunnen en die er meer van weten. Er zijn experts die op een deelgebied jou meer kunnen vertellen over de bouw van een blog, interactieve marketing strategie, of over RSS bijvoorbeeld. Aan de andere kant weet ik wel heel veel over webloggen en online netwerken. Meer dan heel veel andere mensen.

Nu wil ik heel graag deze kennis delen. Natuurlijk vind je in dit blog ook allerhande informatie over de onderwerpen bloggen en online netwerken. Samen met Laura organiseerde ik de 4de business blog meeting. Af en toe blog ik voor MarketingFacts. Met enthousiasmeren.nl stond ik in de Marcom Top100. Bij Profilers voor de Klantenraad vertelde ik over wat bloggen voor je onderneming kan betekenen. Verder was ik Managing Director van Blogads.nl – Blogvertisement.

Nu zijn er nog een aantal andere dingen die ik erg leuk vind. Een van die dingen is golf. De laatste tijd heb ik hier niets meer mee gedaan. De laatste keer dat ik dit spelletje heb gespeeld was vorig jaar. Dat vind ik jammer.

Zojuist bedacht ik iets:

Web 2.0 vs Golf

Tijdens een rondje golf vertel ik je alles wat ik weet over bloggen en online netwerken en andere Web 2.0 wetenswaardigheden. Jij verzorgt de golf ik verzorg Web 2.0.
Voor de duidelijkheid, het GVB is behaald maar er is geen geregistreerde handicap.

Hoe lijkt je dat?

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.

8 reacties

 1. Hoi Erno.
  lijkt me leuk om eens te brainstormen en te golfen, ik ben vaste klant bij Spanderbosch in Hilversum. Wel GVB, ook geen handicap. Wordt ivm vakantie dan wel pas een keer vanaf week 26!

  Zie je natuurlijk tijdens de BB Meeting de 29e!

  groet, Karlijn.

 2. Hoi Erno,

  Prachtig aanbod, Erno. Mooi om je op de golfbaan te ontmoeten en jou & Web 2.0 te leren kennen! Je bent uitgenodigd in Maarsbergen op Golfbaan Anderstein.

  Arno Diepeveen

Reacties zijn gesloten.