Vertaling van Happy Hour is 9 to 5

Het is rond. We gaan starten. Of we, nee, Monique Scholtz uit Apeldoorn gaat starten met de vertaling. Er zijn nog wat dingen die we moeten uitzoeken en vastleggen, maar er is voldoende overeenstemming om te starten.
Yes. Ik heb er zin in.
happy hour is from 9 to 5Een Nederlandse versie van Happy Hour is 9 to 5.
En we willen precies het zelfde bereiken als Alexander met het boek:

Learn How To Love Your Job, Create a Great Business and Kick Butt at Work


Dit zegt Lars Kolind, Chairman van Grundfos over het boek:

“Happy companies will win. Happy companies will grow and happy companies will innovate. The company of the future is—happy.”

Alexander Kjerulf happy at work positive sharingAls je een indruk wilt dan kun je het boek online al lezen in het Engels, gratis.

Maar je kunt het ook kopen, in PDF (US$ 19) en in boek voor wie niet van online lezen houd (paperback US$ 29). De Nederlandse versie in dezelfde uitvoeringen kun je straks (via Lulu) hier ook vinden.

Wanneer het boek klaar is weten we nog niet. Monique begint nu aan het eerste hoofdstuk. Nadat ze het eerste hoofdstuk heeft afgerond kunnen we een inschatting gaan maken. Maar we blijven werken met een flexibele deadline.
We willen dit doen onder vrije condities. Zelf wil ik de Happy at Work methode naar Nederland brengen naast mijn andere werkzaamheden. Ook Monique wil ruimte en vrijheid houden voor haar freelance lesactiviteiten.

Monique begint aan haar Happy Translation en ik krijg er steeds meer zin in.

En jij?

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.

1 reactie

  1. Dat is cool, ben nooit toegekomen aan het boek van Alexander, maar ben wel heel benieuwd. Succes met de vertaling! Keep us posted!

Reacties zijn gesloten.