Social Network – trailer van de Facebook film

Er is een film gemaakt over het ontstaan en de ontwikkelingen van Facebook. Het hele verhaal van Mark Zuckerberg (Wikipedia), Sean Parker (wiki) en Eduardo Saverin (wiki).
The Social Network krijgt zijn premiere tijdens het New York Film Festival en zal dan 1 oktober in Amerika in de theaters komen. De film gaat 28 oktober 2010 in Nederland in première.

Eisenberg speelt Facebook CEO Mark Zuckerberg, Timberlake vertolkt de rol van Sean Parker, één van de mede-oprichters van Napster die oprichtend voorzitter van Facebook werd, en Garfield kruipt in de huid van Eduardo Saverin, de mede-oprichter van Facebook die in een financieel conflict verwikkeld raakte met Zuckerberg.

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.

3 reacties

  1. ik vond het wel een leuke film over facebook, hoewel ik later had gelezen dat het niet met medewerking van facebook oprichter was, maar wel mooie film, aanrader

Reacties zijn gesloten.