Samenwerken voor succes – Martin van Diggele

Vandaag het gesprek met Martin van Diggele.

Martin is een gevoelige enthousiasteling en denker, vader en echtgenoot en naar eigen zeggen een ietwat stuntelende ondernemer. Na jaren als copywriter bij een reclamebureau was hij leeg, en ging in 2016 het roer om. Te lang had hij onder hoge druk dingen gedaan waar z’n hart niet in zat. Maar wat is dat eigenlijk, je hart? Nu is hij op zoek is naar een leven als een permacultuur: alles wat belangrijk is, in gezonde relatie met elkaar en de aarde. Uit die zoektocht werden twee startups geboren: CityGard containertuintjes en LavaBird sitting.

We hadden het uiteraard over CityGard, de tuintjes rondom afval containers die de wijk vrolijker maken en buurtbewoners met elkaar verbindt. Daarnaast spraken we over de keuzes na zijn overspannen periode en de keuze om naar Zweden te verhuizen met zijn gezin. Mooi vind ik, hoe Martin samenwerking gebruikt om intiatieven te starten en te testen op haalbaarheid.

Laten we beginnen…

Meer over Martin van Diggele:

Video van gesprek met Martin van Dingele

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.