Met intuïtie moeiteloos ondernemen – Martijn Meima

Vandaag het gesprek met Martijn Meima.

Martijn is een ervaren rot als het gaat om ondernemerscoaching. Hij combineert al meer dan 20 jaar zijn bedrijfskundige achtergrond met kennis met intuïtieve methoden en technieken zoals organisatieopstellingen. Martijn is als business coach actief op het grensvlak van persoonlijke en professionele ontwikkeling, omdat hij gelooft dat deze twee hand in hand gaan. 

In zijn net verschenen boek Moeiteloos Ondernemen beschrijft hij aan de hand van zes thema’s, de succesversnellers, hoe je als ondernemer de hefbomen in de onderstroom kunt inzetten voor het succes van jouw bedrijf. Martijn wil hiermee bijdragen aan een organische kijk op zakendoen in het algemeen en ondernemen in het bijzonder.

In dit gesprek en zijn boek leerde ik meer over vertrouwen in je intuitie en wat het verschil is met je onderbuikgevoel. We hebben het over succes en gaan dieper in op een paar succesversnellers uit zijn boek. Hij geeft verschillende voorbeeld waarbij hij of de klant niet wist waarom iets moest gebeuren op het moment van de beslissing, maar later is duidelijk welke impact deze keuze heeft gehad op het bedrijf. Het beslissingenboek kwam naar voren en is goed te gebruiken om te ontdekken wat intuitie met je deed in het beslissingsproces.

Veel plezier met de inzichten van Martijn.

Laten we beginnen…

Meer over Martijn

Boek dat Martijn noemde: Practical intuition van Laura Day

De TED talk My stroke of insight

Andere interessante podcast opnames in lijn met dit gesprek:

Video van ons gesprek

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.