Het doel dat zorgt voor energie – Rintske Bosma

Vandaag het gesprek met Rintske Bosma.

Na 15 jaar in de IT te hebben gewerkt veranderde het leven van Rintske Bosma 180° toen ze na 25 jaar los kwam van haar depressies. Een heftige gebeurtenis dwong haar verregaande studie te maken van het brein. Zo ontdekte ze hoe de Mind werkt en hoe je onbewuste belemmerende overtuigingen kan resetten.

Gebaseerd op haar studie en het in praktijk brengen van alles wat ze leerde, creëerde ze een methode waardoor ze de essentie van haar kennis kan overbrengen. Sindsdien is het haar missie om zoveel mogelijk mensen te vertellen over de werking van de Mind om onbewuste blokkades op te heffen en betere resultaten te kunnen neerzetten met minder inspanning en stress. 

Naast haar trainingspraktijk richtte ze ook in 2015 het bedrijf Cupbliss op, omdat ze zoveel mogelijk kansarme kinderen wil helpen. Het middel dat ze daarvoor gevonden heeft zijn vrolijk gekleurde kartonnen koffiebekertjes met positieve teksten er op. Niet alleen verspreiden de bekers positiviteit op de werkvloer, Cupbliss doneert de helft van haar winst aan goede doelen, zoals War Child, Terre des Hommes en haar eigen Cupbliss Safehouse Foundation om kinderen te bevrijden uit de prostitutie.

Veel plezier met de inzichten van Rintske.

Laten we beginnen…

Meer over Rintske:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.