Ondernemer en bovenal passievist – Harm Wevers

Vandaag het gesprek met Harm Wevers.

Harm is eigenaar van het marktonderzoeksbureau WPG Research: een full-service research-based consultancybureau voor organisaties die de energietransitie, duurzaamheid en de transitie naar een circulaire economie hoog op de agenda hebben staan. Daarnaast eigenaar van JCK Brand Company, een groothandel in textielproducten en ondersteunt visuele verhalenvertellers met hun filmprojecten. 

‘Wat doe je nou eigenlijk echt?’ is ook een vraag die hem vaak gesteld wordt. Een label plakken is wat mensen graag willen ‘ben je nu marktonderzoeker, groothandelaar, producent of marketeer of…’ teveel labels maakt het vaak voor zijn opdrachtgevers en klanten vaak moeilijk. Zijn antwoord is standaard: ik ben ondernemer, maar bovenal passievist: ik doe graag de dingen die ik leuk vind.

Wat hij echt doet daar hebben we het over en welke keuzes Harm onderweg genomen heeft om niet te komen. Onderzoeken doen rondom verduurzaming en ontwikkelingen in de familie waardoor hij nu twee bedrijven aanstuurt en nog steeds onderzoek doet voor klanten. 

Veel plezier met de inzichten van Harm.

Laten we beginnen…

Hier vind je meer over Harm Wevers:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.