Het grootste copywriting platform ter wereld – Eric van Hall

eric-van-hall-copywriting-platform
eric-van-hall-copywriting-platform

Vandaag het gesprek met Eric van Hall.

Eric van Hall begon z’n carrière als copywriter en filmregisseur/-producent. In 1994 raakte hij gefascineerd door het destijds prille ‘world wide web’ en richtte internetbureau Mediaweb op. 

De belangrijkste les die hij in de volgende 20 jaar leerde was dat het produceren van teksten voor websites vaak een nachtmerrie was. Uit die frustratie richtte hij eind 2015 CopyRobin op. CopyRobin biedt ‘copywriting as a service’ en heeft als missie om zoveel mogelijk pijn en frictie uit het copywriting proces te halen onder het motto ‘just hit publish’.

In dit gesprek vertelt Eric hoe hij met windsurfen en foto’s de eerste stappen in de wereld van copywriting zet. Na een tijdlang de wereld over te zijn gereisd in de wereld van het surfen en skiën rolt hij als vanzelf in zijn eerste bedrijf. Tijdens een diep dal met dat bedrijf en een lange wandeling komt het idee om mensen te helpen met copy. 

Het platform van CopyRobin is in twee weken opgezet met de collega’s. Nu werkt Eric een wereldwijde uitrol van dit platform en wil het grootste platform op dit gebied in de wereld worden. De coronacrisis heeft Eric nieuwe inzichten gegeven en in plaats van allemaal lokale kantoren wordt nu alles online uitgerold en start de eerste internationale versie aan de andere kant van de wereld.

Veel plezier met de inzichten van Eric.

Laten we beginnen…

Meer over Eric van Hall:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.