Van LA Law naar ondernemen – Ingrid Tappin

ingrid-tappin-van-la-law-naar-ondernemer
ingrid-tappin-van-la-law-naar-ondernemer

Vandaag het gesprek met Ingrid Tappin.

Ingrid is een energieke verander leider met een unieke achtergrond in leiderschapsontwikkeling, ondernemerschap, innovatie en human sciences.

Ze heeft een enorme passie om mensen te helpen met groeien zakelijk en persoonlijk. Ze houdt ervan om nieuwe manieren van werken en organiseren in organisaties te brengen.

Ingrid heeft meer dan 15 jaar ervaring in advies met bedrijven, ondernemers en leiderschap teams.

Het werd een interessante reis van haar opleidingen, via de verschillende banen en bedrijven die ze is gestart. Het mooie vond ik hierin de keuzes om te beginnen als ondernemer en later weer als werknemer. De ontwikkelingen die ze heeft doorgemaakt tijdens deze reis en hoe ze dit nu gebruikt in haar werk met klanten. Wat me ook opviel was de aanpassingen die ze deed in haar aanbod om klanten in deze Coronacrisis te helpen.

Veel plezier met de inzichten van Ingrid.

Laten we beginnen…

Meer van Ingrid Tappin:

Boeken:

Voor als je niet (meer) weet wat LA Law was, hier de Wikipedia pagina.

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.