Wat gebeurt er als je ziek wordt als zelfstandige

Afgelopen paar dagen was ik ziek. De verkoudheid zat er vorige week al, dit resulteerde in een grieperige aanval waarbij ik 3 dagen onder de wol lag.

In die 3 dagen heb ik niets kunnen doen. Een beetje geluk voor mij was dat 2 dagen daarvan in het weekend waren.

ziek ondernemer

Mijn antwoordapparaat vraagt al om geen bericht achter te laten maar een mail te sturen. Dit werkt veel effectiever. De meeste vragen en aanvragen komen bij mij binnen via e-mail.

Bekijk de video Wat heb je als zelfstandige geregeld als je ziek wordt?

Wat heb jij als zelfstandige geregeld bij ziekte? Kunnen klanten vragen stellen, en worden deze dan beantwoord?
Merkt je klant er iets van dat je ziek bent, hebben ze er last van?

Creative Commons License photo credit: Claus Rebler

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.