Uitnodiging voor de Business Blog Meeting op 29 juni 2007 te Utrecht

Ondernemers, zelfstandigen of medewerkers die bloggen voor hun bedrijf. Of dit willen gaan doen… nodigen we graag uit voor de 4e Business Blog Meeting op 29 juni 2007.

Steeds meer bedrijven ontdekken weblogs als een manier om de dialoog met klanten aan te gaan, meer zichtbaarheid te krijgen en meer klanten aan te trekken. Op 29 juni 2007 komen bedrijven en bloggers bijeen om het onderwerp “bloggen voor je bedrijf als marketingstrategie” te bespreken. Op deze bijeenkomst kun je ervaringen delen met andere bedrijfsbloggers, krijg je informatie, ideeen en tips om van je weblog een succes te maken.

De volgende onderwerpen zullen onder andere aan de orde komen:

  • Redenen voor bedrijven om te gaan bloggen
  • Hoe pas je een weblog toe in je marketing/media mix?
  • Welke bedrijven kunnen beter niet gaan bloggen?
  • Hoe je van je bedrijfsweblog een succes maakt
  • Zelf doen of uitbesteden, wat is beter?
  • Hoe zorg je dat je weblog veel bezoekers krijgt?
  • Wat betekent bloggen in de dagelijkse praktijk? – verhalen van ervaren bloggers
  • Welk weblogplatform kun je het beste gebruiken?
  • En verder alles wat je wilde weten over bloggen…

Daarnaast is er natuurlijk de gelegenheid om te netwerken en praktijkervaringen van bloggende bedrijven uit eerste hand te horen. Kortom een zeer interessant programma om van elkaar te leren en inspiratie te krijgen over wat je het beste kunt doen om (meer) klanten met je blog aan te trekken en de relatie met hen te versterken.

Details bijeenkomst over bloggen als marketingstrategie

Voor meer informatie over het programma kun je kijken op http://bizblogmeeting.ning.com. Daar kun je kijken wie zich aangemeld hebben, netwerken en misschien zelfs al gaan experimenteren met bloggen.

Organisatie

Deze Business Blog Meeting wordt georganiseerd door Laura Babeliowsky en Erno Hannink

Informatie over tijd, plaats en kosten

Datum en tijd:
De Business Blog Meeting vindt plaats op vrijdagmiddag 29 juni 2007 van 13.00 tot 17.00 uur. Na afloop borrel.

Plaats van samenkomst:
Auditorium van hogeschool Domstad:
Koningsbergerstraat 9, 3531 AJ Utrecht
10-12 minuten lopen van het Centraal Station

Toegangsprijs:
De toegangsprijs bedraagt EUR 22,50 ex BTW. Toegang wordt gevraagd puur om de kosten te dekken. Mochten we geld overhouden, dan storten we dit op de rekening van het goede doel KWF.

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.