Transitie naar de duurzame wereld met de ondernemer – Else Boutkan

else-boutkan
else-boutkan

Vandaag het gesprek met Else Boutkan.

 

Else werd na een relatief korte loopbaan in het bedrijfsleven en opleidingen TU Delft (scheikundige technologie) en Rotterdam School of management – Erasmus (MBA) ondernemer voor een duurzame wereld. Ze is programmamanager in duurzame transities en innovatiesystemen, veelal in publiek private samenwerkingen (overheid, bedrijfsleven, onderzoek).

Else heeft de afgelopen 20 jaar in diverse pionierende settings (projecten waren in de betreffende tijd vaak de eersten in hun soort) gewerkt aan duurzaamheid: Pionierende Acte de presence van bedrijfsleven op mondiale conferenties (Wereld Water Forum), financiering (privaat) en consortium building (NGO’s, financiers, kennisinstellingen) voor watertechnologie in ontwikkelingslanden. Climate Footprints  – de ‘duurzaamheidsmanager op interim basis’ voor bedrijven en organisaties (oa groot energiebedrijf). Workshops en trainingen georganiseerd zoals Draagvlak voor Duurzaamheid en People Planet Participate.

Graag wilde ik van Else leren hoe je als ondernemer kunt inzetten voor een duurzame wereld. Ze geeft in dit gesprek een aantal waardevolle tips. Altijd fijn om van haar te leren.

Veel plezier met de inzichten van Else.

Laten we beginnen…

Verbind hier met Else:

https://twitter.com/ElseBoutkan

 https://www.linkedin.com/in/elseboutkan/

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.