Wat is je gelderfenis – Ellen de Lange-Ros

Ellen de Lange-RosEllen helpt ondernemers en zelfstandigen sneller te groeien. Ze schreef het boek ‘Een zaak van fans’ over online marketing en goed geld verdienen.

Toen ze zag dat veel ondernemers niet alleen een gebrek aan klanten hebben, maar ook aan tijd, schreef ze het vervolg ‘Een zaak van zacht werken’. Omdat geld en groeien onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, volgde in 2014 het derde deel in de serie, ‘Een zaak van geld’.

gelderfenis Ellen de Lange Ros

Episode 46

Dr. Ir. Ellen de Lange-Ros promoveerde aan de Universiteit Twente en werkte in verschillende functies bij KPN. Ze startte in 2006 haar eigen bedrijf Faxion. Ze helpt zelfstandig ondernemers om sneller te groeien en meer fans te krijgen voor hun bedrijf door zachter te werken. Op haar blog ‘De Glazenwasser’ geeft ze gratis advies over helder zicht op je klanten en je groei.

Veel plezier met deze aflevering

Show notes

In deze aflevering het interview met Ellen de Lange-Ros. Je kunt haar vinden via faxion.nl en haar blog op faxion.nl/de-glazenwasser

Je kunt met haar verbinden op:

Twitter @ellenfaxion

Linkedin linkedin.com/in/ellendelange

Facebook pagina van EllenFaxion

Ellen helpt ondernemers en zelfstandigen sneller te groeien. Ze schreef het boek ‘Een zaak van fans’ over online marketing en goed geld verdienen. Toen ze zag dat veel ondernemers niet alleen een gebrek aan klanten hebben, maar ook aan tijd, schreef ze het vervolg ‘Een zaak van zacht werken’. Omdat geld en groeien onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, volgde in 2014 het derde deel in de serie, ‘Een zaak van geld’.

Opvallende uitspraken die ik mooi vind in het interview:

  • Een 4-urige werkweek is helemaal niet zo leuk
  • Als je werk doet dat bij je past dan is werken leuker dan niets doen
  • LEGO-serious play
  • Jouw handen weten heel veel. Je gaat iets meer uit je hoofd.
  • ls je telkens weer stuk loopt op het zelfde, dan is er iets in jouw vaardigheden of strategie wat nog niet klopt
  • Succes is niet de bankrekening. Succes is leven kunnen leiden wat jij wil.
  • Ik heb te lang aangerommeld met gratis tips en adviezen
  • Sneller op zoek naar de toppers in plaats van de starters

Namen die Ellen noemde

Vergeet niet te abonneren op de Erno Hannink Show via iTunes, Stitcher of SoundCloud.

Kun je mij een groot plezier doen zodat meer ondernemers deze podcast kunnen vinden? Geef deze podcast jouw eerlijke beoordeling en recensie. Dit helpt mij enorm om deze podcast te verspreiden. Dank je wel hiervoor. Stuur me een korte e-mail om mij te laten weten dat je dit gedaan hebt en ik stuur je een verrassing.

Je kunt mij bereiken op podcast@decideforimpact.com Ik hoor graag van jou.

Online jouw expertise delen en daarmee nieuwe leads aantrekken? In contact komen met klanten die jou nu nog niet kennen?

Online verspreiden van jouw expertise op een manier zodat het je zo min mogelijk tijd kost.

Dan is Online Visibility Done4You voor jou.

Het enige wat jij hoeft te doen is jouw expertise uit je hoofd te halen. Wij zorgen er voor dat deze expertise online wordt gepubliceerd en wordt verspreid.

Online Visibility Done4You vind je op decideforimpact.com

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.