Dit bedrijf was haar dure MBA – Marijke Krabbenbos

In deze aflevering het interview met Marijke Krabbenbos.

Marijke is bedrijfskundige en oprichter en eigenaar van het netwerk Bites & Business, een netwerk voor ondernemende vrouwen. Op 20 plaatsen in Nederland komen de leden bijeen om elkaar te leren kennen, te inspireren en concreet verder te helpen.

Daarnaast helpt ze vanuit de IdeaCompany mensen en organisaties aan ideeën.

Marjike Krabbenbos

Veel plezier met met de inzichten Marijke als serie-ondernemer.

Episode 45

Veel plezier met deze aflevering

Show notes

Je kunt haar vinden op bitesenbusiness.nl en www.ideacompany.nl

Twitter @justideas
Linkedin https://nl.linkedin.com/in/marijke
Volg haar Facebook profiel en facebook.com/bitesenbusiness (Facebook pagina)

Opvallende uitspraken die ik mooi vind in het interview:

  • Ik heb een ideeënbedrijf waarin ik mensen en organisaties aan ideeën help en ik heb een netwerk voor ondernemende vrouwen
  • Ik heb net een kledinglijn opgezet, omdat ik daar zelf behoefte aan had. Ik zet alleen dingen op als ik er zelf behoefte aan heb en meestal hebben meerdere mensen dat ook
  • Ik ben ook recentelijk begonnen met crowdfunding. Ik had een idee en ik had hiervoor geld nodig. Ik heb het idee daarom getoetst aan een aantal mensen en zocht een moderne manier van financieren. Dit was in 2010.
  • Op netwerkbijeenkomsten vond ik het lastig dat wanneer er een spreker was, iedereen stil moest zijn. Je bent daar om te netwerken en niet alleen maar om te luisteren. Daarom ben ik een netwerk begonnen waar nooit een spreker is.
  • Zorg ervoor dat je goed je propositie kunt formuleren, je hoort meteen te kunnen uitleggen wat je precies doet. Maak je bedrijf en je werk concreet.

Vergeet niet te abonneren op de Erno Hannink Show via iTunes, Stitcher of SoundCloud.

Kun je mij een groot plezier doen zodat meer ondernemers deze podcast kunnen vinden? Geef deze podcast jouw eerlijke beoordeling en recensie. Dit helpt mij enorm om deze podcast te verspreiden. Dank je wel hiervoor. Stuur me een korte e-mail om mij te laten weten dat je dit gedaan hebt en ik stuur je een verrassing.

Je kunt mij bereiken op podcast@decideforimpact.com Ik hoor graag van jou.

Online jouw expertise delen en daarmee nieuwe leads aantrekken? In contact komen met klanten die jou nu nog niet kennen?

Online verspreiden van jouw expertise op een manier zodat het je zo min mogelijk tijd kost.

Dan is Online Visibility Done4You voor jou.

Het enige wat jij hoeft te doen is jouw expertise uit je hoofd te halen. Wij zorgen er voor dat deze expertise online wordt gepubliceerd en wordt verspreid.

Online Visibility Done4You vind je op decideforimpact.com

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.