Zet de schaamte in je bedrijf om naar nieuwe kracht  – Aukje Nauta

Vandaag het gesprek met Aukje Nauta.

Aukje Nauta is psycholoog, spreker en schrijver. Haar jongste boek is Nooit meer doen alsof. Aan de Universiteit Leiden is ze hoogleraar organisatiepsychologie, een bijzondere leerstoel mogelijk gemaakt door opleidingsinstituut Sioo. Tot 2022 was ze partner van Factor Vijf Organisatieontwikkeling. Werkte bij TNO en Randstad en was vier jaar lang kroonlid van de SER.

Aukje legt uit wat schaamte doet in je bedrijf. Zo hebben we het over besluiten die worden uitgesteld, innovatie die vertraging oploopt en om mensen heen werken. Ze vertelt over de drie stappen die je helpen om de schaamte om te zetten in een kracht. Ze sluit af met de analyse dat we van een prestatiemaatschappij naar een samenleving moeten groeien voor meer verbinding.

Laten we beginnen…

Meer over Aukje Nauta:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.