Zo maakt ondernemen je gelukkig – Charlotte Meindersma

Vandaag het gesprek met Charlotte Meindersma.

Charlotte is al 10 jaar ondernemer, jurist, spreker en auteur. Marketing is haar hobby. Ze maakt alles graag zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk en zoekt naar pragmatische oplossingen.

Charlotte volg ik al lang en ik bewonder haar manier van werven van klanten met social media. In 2016 sprak ik met haar over klanten krijgen via Facebook en Twitter. Vandaag is het vooral Instagram, Twitter, Youtube en haar blog hoe ze klanten krijgt en veel in de media komt.

Ze kreeg steeds meer opdrachten en zag een team bouwen als oplossing en dacht dat dit het echt ondernemen is, een team van medewerkers. Totdat ze ontdekte dat managen niet haar ding was en voordat ze in een nieuwe burnout kwam besloot om weer alleen verder te gaan.

Is ondernemen in je eentje wel echt ondernemen? Wat maakt je gelukkig en wanneer ben je succesvol als ondernemer? Zijn een paar van de vragen die ze stelt aan andere ondernemers en haar helpen in de zoektocht naar Echt ondernemen. 

Haar nieuwste boek stuurde ze me gratis toe en was een mooie aanleiding en goede achtergrond voor dit gesprek.

Laten we beginnen…

Meer over Charlotte Meindersma:

Video van het gesprek met Charlotte Meindersma

Hier bekijk je de video van het gesprek met Charlotte https://youtu.be/eT49BRVhvYM

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.