Door routine weer vrij – Job Baart de la Faille

Vandaag het gesprek met Job Baart de la Faille.

Job heeft een eigen coach bedrijf, Habits at Work, voor (online) habit coaching. De doelgroep bestaat uit kenniswerkers die productief willen werken en leven zonder (te veel) stress. Daarnaast geeft hij timemanagement- en thuiswerk trainingen voor Tijdwinst.com. Eén dag per week geeft hij les op het Mediacollege in Amsterdam. Hij is 14 jaar medepartner (en twee jaar directeur) geweest in een internet agency (Mindbus) met op z’n top 30 man met een kantoor in Portugal.

Job deelt openhartig over de tijd waarin hij mede eigenaar en directeur van het bedrijf met 30 medewerkers. Hoe door een aantal omstandigheden hij steeds meer stress ervoer en het werd steeds duidelijker dat het niet meer ging. Hij ontdekte meditatie en Zen om langzaam maar zeker zich weer te ontwikkelen en ritme te vinden. Nu is hij coach en trainer en bouwt gestaag aan zijn bedrijf zonder haast en zonder medewerkers. Leer over de visie van Job over ritme en gewoontes. Hij deelt ook zijn proces en hulpmiddelen voor zijn dagelijkse routine voor meer ruimte.

Luister daarom nu naar de inzichten van Job.

Laten we beginnen…

Meer over Job Baart de la Faille

Bekijk de video van deze aflevering met Job

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.