Leren over het Entrepreneurial Operating System – Mona Boot

Vandaag het gesprek met Mona Boot.

Na het lezen van twee boeken over the Entrepreneurial Operating System (EOS) bedacht ik me hier wil ik meer over leren. Ik zocht contact met de officiële implementers in Nederland om een gesprek te plannen voor de podcast. Dat is ergens blijven hangen. Een paar weken geleden zocht Mona contact met mij naar aanleiding van het artikel dat ik schreef over EOS.

In dit gesprek hebben we het over haar ervaring in de ICT en hoe ze doorgroeide naar de tweede persoon in het bedrijf. Ze deelt de fouten die ze daar maakte en haar zoektocht naar een systeem. In 2017 wordt het bedrijf verkocht. Aangezien ze een percentage van de aandelen heeft plukt ze de vruchten van jarenlang hard werken. Ze besluit met haar man een rondreis te maken door Europa om uit te zoeken wat ze nu wil gaan doen. Na haar terugkomst in Nederland begint ze in een opdracht en komt in aanraking met EOS. Een mooie reis met waardevolle leermomenten.

Veel plezier met de inzichten van Mona.

Laten we beginnen…

Artikelen die ik schreef over EOS

Meer over Mona:

Boeken:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.