De keuze om te ondernemen op je eigen manier – Suze Maclaine Pont

Vandaag het gesprek met Suze Maclaine Pont.

Suze helpt ondernemers om hun bedrijf te laten groeien zonder compromissen en offers aan wat zij zelf belangrijk vinden in het leven. Dat doet ze door te kijken naar de onderliggende diepe onbewuste patronen rondom geld en ondernemen. 

Ze helpt ondernemers om meer impact te maken op hun klanten en de vrijheid te creëren die je wilde toen je ooit begon. 

Suze is ooit gestart als scheepsbouwkundig ingenieur en stuurman op de grote zeilvaart. Nu is ze traumatherapeut en business coach. Ze haalt alles uit de kast om te zorgen dat jij leert om ECHT vrij te zijn en te doen wat je hier op de wereld kwam doen. Met impact en zekerheid. 

Veel plezier met de inzichten van Suze.

Laten we beginnen…

Podcast op Youtube https://www.youtube.com/channel/UCRjrid2HilcPGAKROfvLhQg

Website https://suzemaclainepont.com/ 

LinkedIn https://www.linkedin.com/in/suzemaclainepont/ 

Instagram https://www.instagram.com/SuzeMaclainePont/ 


Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.