Nieuwe start na de verkoop van zijn bedrijf – Bert Boerland

Nieuwe start na de verkoop van zijn bedrijf - Bert Boerland
Nieuwe start na de verkoop van zijn bedrijf - Bert Boerland

Vandaag het gesprek met Bert Boerland.

Bert is een Business Nerd en manager Business Development Trifork Amsterdam. Oprichter van menig stichting, bedrijf en beweging op het gebied van Open source en Business. Bert begrijpt techniek, houdt van zaken doen en geeft om mensen.

Bert ken ik al lange tijd, al was dit onze eerste ontmoeting. Al jaren is Bert groot fan en trekker van evenementen rondom Drupal. Bij de start van mijn eerste blog en ook later heb ik veel onderzoek gedaan om je blog te publiceren. Tijdens dit proces heb ik uiteraard ook gekeken naar Drupal. Uiteindelijk koos ik in 2005 voor WordPress. 

Na jaren met plezier met deze oplossing gewerkt te hebben en toegepast bij veel klanten organiseerde ik samen WordCamp Nederland voor de eerste keer in 2009. 

Als commercieel bedrijf om Drupal goed in te zetten is Bert samen met een compagnon Wunderkraut Nederland gestart. Begin 2019 heeft hij Wunderkraut verkocht en werd na een korte pauze verantwoordelijk voor de sales bij Trifork. In het kantoor van Trifork in Amsterdam hebben we dit gesprek. Bert vertelt hoe hij Open source ziet en de link naar ondernemen.    

Veel plezier met de inzichten van Bert.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Podcast

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.