Professionaliseringsdag voor de ondernemende coach: 11 april 2014

Herken jij je in een van de volgende situaties? Je coachpraktijk kan meer klanten gebruiken. Je wilt je bezinnen op je coachactiviteiten. Of…

 • Je wilt inspiratie opdoen voor toekomstige strategieën in je ondernemerschap.
 • Je hebt een goedlopende praktijk en wil je verder verrijken op ondernemersvlak.

Til je bedrijf naar een hoger plan. Ontwikkel jouw ondernemerskennis en maak je coachbedrijf succesvol.

 • Heb jij genoeg van je dalende aantal klanten?
 • Heb je moeite met een klantenbestand opbouwen?
 • Ben jij meer tijd kwijt aan acquisitie dan aan coachingsactiviteiten?
 • Wil jij weten hoe je jouw coachbedrijf succesvol kunt maken én houden?

Daarvoor introduceert Nienke Lokhorst (oprichter van de Coachloper), samen met 6 andere top-experts op ondernemersgebied, een kennis- en netwerkevent voor coaches.

Professionaliseringsdag voor de ondernemende coach:

11 april 2014

Op vrijdag 11 april zijn 7 experts verzameld op één plek, speciaal voor jou
experts-coachloper-580

Sabriye Dubrie Jennifer Delano Martijn Meima Veronique Prins Klaar Mous Nienke Lokhorst Erno Hannink
Sabriye Dubrie Your key to successSabriyé Dubrie geeft op 11 een workshop voor coaches die online meer potentiële klanten willen aantrekken. Social media heeft een steeds grotere invloed op je Google ranking. In deze workshop leer je 5 stappen die jij als ondernemende coach meteen kunt zetten om beter online gevonden te worden door potentiële klanten.


Jennifer Delano PR GoeroeDe workshop die Jennifer Delano deze dag verzorgt, gaat over jouw nieuwswaarde. Wat zijn de unieke en nieuwswaardige kenmerken van jou en jouw bedrijf? Daarmee heb je de basis waarmee jij jezelf naar jouw klanten en in de media kan gaan promoten. Het is tijd om te zorgen dat je weet hoe je nieuwe klanten aantrekt en hoe je wél gebeld wordt door journalisten!


Martijn Meima Intuitief OndernemenDe workshop die Martijn Meima verzorgt is voor coaches die meer klanten willen met minder moeite en die hun intuïtie ook zakelijk willen inzetten. Tijdens deze workshop maak je kennis met een aantal bewezen intuïtieve technieken waaronder opstellingen en intuïtief coachen, die je zakelijk kunt toepassen.


Veronique Prins Je zaak voor elkaarVeronique Prins geeft een workshop, bedoeld voor coaches die graag meer ‘in control’ van hun eigen praktijk willen komen. In deze workshop krijg je op 5 kernpunten inzicht, praktische tips en handvatten, waardoor je vanaf morgen weer aan het stuur van je eigen praktijk staat. Zodat jij weer bezig kunt zijn met datgene wat jij het liefste doet; je vak uitoefenen.


Klaar Mous ViodeportrettenDe workshop die Klaar Mous op 11 april verzorgt gaat over succesvolle video’s. Aan de hand van voorbeeldvideo’s laat Klaar zien hoe je een succesvolle video maakt. Je krijgt tips over het maken van je eigen video én hoe deze gevonden wordt op het internet.


Nienke Lokhorst CoachloperDe workshop die Nienke Lokhorst op 11 april verzorgt is voor coaches die graag willen verdienen wat ze waard zijn. Met de new style krijg je meer klanten en bespaar je jezelf tijd. Weet jij dat er meer mogelijk is of ben je er nieuwsgierig naar? Ruik jij je kans en wil jij je coachbedrijf naar een hoger plan tillen?


Erno Hannink Social Media MentorTijdens deze dag geef ik ook een workshop, speciaal voor coaches die in een kringetje blijven hangen. Veel uren werk, voor te weinig omzet. Jij wil graag uit die kring. Meer omzet en minder uren werken. In deze workshop leer je het verschil tussen een doelgroep en doelklant. Waarom het belangrijk is voor een doelklant te gaan. Je leert hoe je die doelklant kiest zodat je de ideale klant aantrekt. Hyperspecialisatie.

Professionaliseringsdag ondernemende coach

Jouw investering

We doen je een paar dagen lang een bizar aanbod. Tot en met vrijdag 14 februari kun je je aanmelden voor slechts 57 euro exclusief btw.

Noot: De drankjes tijdens de netwerkborrel zijn voor eigen rekening.

Deze dag heeft een waarde van 197 euro exclusief btw.

Wat levert deze Professionaliseringsdag jou op?

 1. Je volgt 2 workshops bij de 2 experts van jouw keuze.
 2. De eerste 54 coaches die zich aanmelden, krijgen een speeddate bij hun favoriete expert.
 3. Waardevolle informatie en ervaringen waarmee je na implementatie direct meer klanten aantrekt.
 4. Je hebt de mogelijkheid om een professionele profielfoto te laten maken voor slechts 19 euro.
 5. Wij zorgen voor een effectieve netwerkgelegenheid. Zoek je collega’s bij jou in de buurt, voor intervisie, om mee samen te werken of van een andere of juist gelijke discipline, of misschien wel iets heel anders? Direct na aanmelding kun je aangeven wat voor jou belangrijk is.
 6. En er wordt heel goed voor de innerlijke mens gezorgd.

Meld je nu aan voor de professionaliseringsdag

Meer informatie over de Professionaliseringsdag voor ondernemende coaches.

Wat gebeurt er als je op de ‘Ja, ik meld me aan’-knop klikt? Je gaat naar de website van coachloper. Daar klik je nog een keer op de knop. Daar vul je de gegevens en betaal je. Dan ben jij één van de deelnemers voor dit lage bedrag.

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.