Plaats je business blog op ondernemerslog.nl

Een van de sprekers voor de 4de Business Blog Meeting is Karlijn van Basten Batenburg – ondernemerslog. Ondernemerslog is een overzicht van alle logs van alle ondernemers bij elkaar.

Update: Ondernemerslog bestaat niet meer sinds 2011

Ondernemerslog

ondernemerslog-home.jpg

Bij de aanmelding moet je wel wat gegevens achterlaten:
ondernemerslog-aanmelden.jpg

Maar daar krijg je dan ook wat voor. Andere bedrijven kunnen snel zoeken via de rubrieken (branches). Verder zie je ook de laatste artikelen in het centrale scherm. Handig om bij te blijven in de business blogs. Wil je de bedenker van dit overzicht ontmoeten kom dan naar de 4de Business Blog Meeting.

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.

4 reacties

   1. Beste Erno,
    Als ik op de link in je reactie klik, dan wel het in de url zet kom ik op de website van acantiscommunicatie. Herken je dit?
    Met groet,
    Solita

Reacties zijn gesloten.