Lucille zoekt de vrolijkste collega's

Van Erno kreeg ik de tip over de zoektocht naar de vrolijkste collega. Deze zoektocht wordt mede mogelijk gemaakt door Tech Depot. Het hoe en waarom van TechDepot is me niet helemaal duidelijk.

Maar de zoektocht, het vinden en het uitvinden van het hoe en waarom om van te leren lijkt me erg leuk.
lucille-zoekt-de-vrolijkste-collegas.jpg

“Je komt ze in elk bedrijf wel tegen.
Die vrolijke, sympathieke en altijd opgewekte collega’s die zo belangrijk zijn voor de sfeer op de werkplek.

Ze komen fluitend naar het werk, halen koffie voor iedereen en zijn altijd bereid anderen een handje te helpen. Niets is hen te veel. Door hun open houding en opgewekte instelling zijn ze al gauw het zonnetje in huis.

Het zijn deze mensen die in grote mate bepalend zijn voor de sfeer en het succes van het bedrijf.”

Hoe werkt het?

Geef jezelf of je collega op via het onderstaande aanmeldingsformulier. Geef in maximaal 200 woorden (da’s nog best lastig) waarom deze enthousiasteling de vrolijkste collega van Nederland is.

lucille-zoekt-de-vrolijkste-collegas-deelname-formulier.jpg

Oh ja, er zijn ook nog wat actievoorwaarden:

Alleen werknemers gesitueerd in Nederland kunnen deelnemen aan de wedstrijd. Alle inzendingen blijven eigendom van Tech Depot. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaars van de verkiezing gaan er mee akkoord dat hun naam en eventuele foto’s in verband met de prijsuitreiking zullen worden gebruikt voor publicitaire doeleinden.

Technische verbazing: ik begrijp niet dat ze dit allemaal in een afbeelding hebben gegoten. Website-technisch niet ideaal.

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.