Het effect van een linkedin update die viral gaat – Monique Lachniet

monique-lachniet-effect-van-viral-linkedin-update
monique-lachniet-effect-van-viral-linkedin-update

Vandaag het gesprek met Monique Lachniet.

Monique is specialist ouderengeneeskunde gespecialiseerd in revalidatie in het verpleeghuis. Ze werkt in opdracht voor zorginstellingen die een gespecialiseerd arts nodig hebben om hun revalidatieafdeling te professionaliseren. Daarnaast is zij docent bij het LUMC waar zij onderwijs geeft over haar vak: de geriatrische revalidatie. 

Monique vond dat er te weinig goed onderwijs bestond voor de behandelaren die medische zorg moeten verlenen op de afdelingen voor geriatrische revalidatie. Daar wilde zij iets aan doen. 

In 2018 is zij begonnen aan een avontuur: het maken van online onderwijs over geriatrische revalidatie. Haar eerste e-course is inmiddels online en is door de beroepsverenigingen beloond met veel nascholingspunten. Om haar e-course in de markt te zetten is Monique zichtbaar op social media.

Monique werkt met Gwendoline Teske en daardoor leerde ik over een LinkedIn update van Monique die heel veel reacties kreeg en een groot bereik. In dit bericht vertelt ze over een document waardoor mensen in de revalidatie bij ouderenzorg sneller, beter kunnen beslissen. Een zogenaamde triage.

Ik ging wat onderzoek doen naar het werk van Monique en haar bedrijf. De combinatie van beslissingen en ondernemerschap in de ouderenzorg werd een interessant en mooi gesprek.

Veel plezier met de inzichten van Monique.

Laten we beginnen…

Hier vind je Monique:


Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.