Cultuur als bindende factor – Milan van Bruggen

Vandaag het gesprek met Milan van Bruggen.

Milan is geen typische ondernemer. Niet leven voor je werk, maar werken om te leven. Dat hebben Milan en zijn compagnons vertaalt naar een bedrijfscultuur waarbij de 9-tot-5-mentaliteit essentieel is. Samen met twee mede-eigenaren runt Milan het internet-maak-bureau Pixelpillow, dat websites en applicaties ontwerpt en bouwt voor de business-to-business markt. Alle producten die ze maken worden samen met de daadwerkelijke eindgebruiker ontwikkeld. Ooit zelf begonnen als ontwerper, maar nu vooral actief met marketing, sales en accountmanagement.

Milan vertelt over de impact van de vrije school op zijn beslissingen en de eerste ervaring. Het einde van zijn studie betekende ook het einde van zijn eerste bedrijf. Als stagiair bleef hij hangen bij het bedrijf waar hij leerde ontwerpen in de praktijk. Het ontbreken van duidelijk leiderschap was de aanleiding om toch weer ondernemer te worden, eerst alleen, maar al snel met een partner.  We hebben het over zijn reis en keuzes en het belang van cultuur voor zijn huidige bedrijf.

Veel plezier met de inzichten van Milan.

Laten we beginnen…

Meer over Milan vind je hier:

Boek dat genoemd werd

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.