Collega ziek – artikelen schrijven voor mobielbreedband.nl

Aangezien mijn collega, Polle de Maagt, ziek is zal ik zelf aan de slag moeten. Vanuit Blogads.nl hebben we een weblog opgezet over Mobiel Breedband. Een blog over mobiel werken.
mobiel-breedband.jpg

Polle is binnen Blogads.nl normaal verantwoordelijk voor de plaatsing van 5-6 artikelen per week. Polle is afgelopen week druk geweest met het organiseren van een marketingevenement en werd aansluitend ziek. Dus na maandag werd het stil op het blog. Om toch aan onze afspraken te voldoen heb ik dit weekend, zelf 4 artikelen geproduceerd.

Hopelijk vallen de artikelen binnen de verwachting van de klant.
Met de overige werkzaamheden van Blogads.nl waar nu toch 4 actuele projecten om aandacht vragen hoop ik dat Polle snel weer beter wordt. Dit hoop ik natuurlijk een beetje voor mezelf maar zeker ook voor Polle, want met een flinke griep op bed liggen is beslist geen pretje.

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.