[vlog] Online Case Study: Roy Ishak

In deze video een analyse van Roy Ishak. Wat doet hij goed en wat kan nog beter. Waar kan hij optimaliseren voor meer resultaat.

Roy noemt zichzelf 8-figure copywriter. Een mooie claim. Dit zie je niet veel Nederlandse ondernemers doen; jezelf groots neerzetten.

Hij is copywriter en SEO specialist. Op deze onderwerpen geeft hij trainingen. Meestal in company.

Vorig jaar is hij ook gestart met in open inschrijving. In 2017 gaat hij dit vaker doen. Met zijn resultaten moet het eenvoudig zijn om deze te vullen met deelnemers.

Hij was de beste opleider in 2014, 2015 en 2016. Dit komt mede door de vele hoge beoordelingen (350+) op sites als Springest.
Wat hij doet om zoveel mensen een hoge beoordeling achter heb ik uitgezocht.

Je vind Roy Ishak op www.royishak.nl

Gebruik de elementen die ik noemde in de video om één punt te verbeteren in jouw online aanwezigheid de komende week.

 

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.