Hoe kies je de juiste VA voor jouw bedrijf? – Petra Fehring 3/3

Vandaag het interview met Petra Fehring. Dit is de derde uit de serie van 3. Veel plezier met deze aflevering.

kies juiste va

Petra Fehring is oprichter van de Academie voor Virtueel Assistenten en leidt virtueel assistenten op om vanuit hun eigen expertise als zelfstandige andere ondernemers te ondersteunen bij bedrijfsgroei.

Aflevering 1 in deze serie, Hoe maakt een VA jou online zichtbaar vind je hier. Aflevering 2 De SOM 7 methode voor beter werk vind je hier.

Episode 58

Petra Fehring is oprichter van de Academie voor Virtueel Assistenten en leidt virtueel assistenten op om vanuit hun eigen expertise als zelfstandige andere ondernemers te ondersteunen bij bedrijfsgroei.

Tevens heeft ze Manage je Bedrijfsgroei opgericht om ondernemers die willen groeien zonder personeel te helpen de operationele kant zodanig in te richten en te automatiseren dat ze tijdwinst creëren. Hierdoor behouden ze hun ondernemersvrijheid.

Show notes

Je kunt met haar verbinden op: @petrafehring

Website http://www.managejebedrijfsgroei.nl/ en http://academievirtueelassistent.nl/

Linkedin
Facebook pagina 

Opvallende uitspraken die ik mooi vind in het interview:

  • Ik ben onderzoek gaan doen naar waar ondernemers nou tegen aan liepen. Er kwamen veel verschillende dingen uit, maar het belangrijkste was dat ondernemers hulp nodig hebben bij de uitvoering.
  • Ik help veel ondernemers die vragen hebben over VA’s, met bijvoorbeeld een plan van aanpak, door de juiste VA te werven.
  • Nu help ik ook veel ondernemers om te systematiseren, hiermee help je jezelf en je VA ontzettend. Dat is de manier om te kunnen groeien, om stappen te zetten.
  • Door de SOM 7 methode en door onze begeleiding kunnen we heel persoonlijk toespitsen en er achter komen wat op dit moment voor jouw bedrijf het meest zinvolle is om te doen.
  • De eerste stap voor het kiezen voor een goede VA is het bepalen van het gedeelte dat je wilt uitbesteden.
  • Ook al wil je nog niet met een VA werken, ga toch kijken naar het systematiseren. Start met een e-mailprogramma, een autoresponder.

Abonneren

Vergeet niet te abonneren op de Erno Hannink Show via iTunes, Stitcher of SoundCloud.

Kun je mij een groot plezier doen zodat meer ondernemers deze podcast kunnen vinden? Geef deze podcast jouw eerlijke beoordeling en recensie. Dit helpt mij enorm om deze podcast te verspreiden. Dank je wel hiervoor. Stuur me een korte e-mail om mij te laten weten dat je dit gedaan hebt en ik stuur je een verrassing.

Je kunt mij bereiken op podcast@decideforimpact.com Ik hoor graag van jou.

Online jouw expertise delen en daarmee nieuwe leads aantrekken? In contact komen met klanten die jou nu nog niet kennen?

Online verspreiden van jouw expertise op een manier zodat het je zo min mogelijk tijd kost.

Dan is Online Visibility Done4You voor jou.

Het enige wat jij hoeft te doen is jouw expertise uit je hoofd te halen. Wij zorgen er voor dat deze expertise online wordt gepubliceerd en wordt verspreid.

Online Visibility Done4You vind je op decideforimpact.com

Bewaren

Bewaren

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.