Met verhalen klanten de liefde verklaren – Debbie Bernasco

In deze aflevering het interview met ondernemer en Nederlands meest invloedrijke vrouw op gebied van contentmarketing Debbie Bernasco.

Debbie Bernasco verhalen liefde


Shownotes

Vanuit haar overtuiging dat iedereen een succesvol ondernemer kan worden zolang je er maar in gelooft, helpt Debbie onder haar eigen naam ondernemers hun bedrijf verder uit te bouwen. Al vijftien jaar lang aan de weg timmerend is zij daar zelf het beste voorbeeld van.

Debbie bouwde vier succesvolle bedrijven op. Twee daarvan verkocht ze inmiddels. Vanuit die achtergrond brengt Debbie energiek haar ervaring over en heeft ze direct door waar de grootste kansen voor collega-ondernemers liggen.

Centraal in haar hulp aan zelfstandige ondernemers staat de LOVEBRAND- methode. Een door haar zelf bedacht concept waarmee ze één van haar nachtmerries voorgoed om zeep hielp: koude acquisitie.

Vanaf het moment dat Debbie zich opstelde als LOVEBRAND – een merk dat inspireert, verbindt, een goed verhaal heeft, van betekenis is en dat vertaalt naar aantrekkelijke content – benaderende klanten namelijk haar, in plaats van andersom. Die kracht brengt ze middels persoonlijke coaching en een online-programma succesvol over op anderen. Alles wat zij zelf heeft geleerd tijdens haar ondernemerschap brengt ze gepassioneerd over.

Je kunt Debbie  bereiken via haar website iloveyourbrand.nl.

Dit zijn een aantal quotes uit ons gesprek:

  • Ik help ondernemers, bedrijven en merken onderscheidend te positioneren zodat klanten voor hun kiezen.
  • Ik zou niet voor 1 branche willen werken in vind het een uitdaging om de problemen te vinden en naar behoeftes te zoeken. Ik wil elke dag uitdaging.
  • Ik vind het erg belangrijk dat je doet wat je gelukkig maakt, zo werk je met plezier en sta je elke dag met een goed gevoel op.
  • Als je ervoor zorgt dat je een relatie met de klant krijgt, dan zul je zien dat je samen veel meer bereikt.
  • Zorg dat je klant je met je verbonden voelt, maak jezelf loveable.
  • Doe echt waar je gelukkig van wordt, ga ervoor, geen belemmeringen, gewoon doen !

Personen die Debbie noemde in het gesprek:

  • Celine Custer

 

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.