Succesvol en minder werken met je mentor – 1-op-1 VIP mentor programma

“Mijn bedrijf wordt volwassen en ik wordt een echte ondernemer. Ik wil meer vrije tijd en minder gedoe.”

Je bedrijf wordt nu echt volwassen en succesvol. Je wilt minder gedoe en meer vrije tijd, zodat je meer ruimte krijgt voor je gezin. Het wordt tijd om echt door te breken. Denk nog groter. Internationaal? Meer systemen in je bedrijf en systemen voor je klanten. Je hebt ondersteuning nodig. Je verdient meer dan € 90.000 in je bedrijf.

VIP mentoring 1-op-1

Wie ben je

Je bent moeder/vader en een succesvolle zelfstandige coach met veel plezier in je bedrijf. Je verdient goed en je vraagt je af hoe nu verder. Je bent gedreven en wilt meer mensen helpen. Je wilt een betere wereld. Je ziet kansen buiten Nederland. Dat zou een echte stap vooruit zijn, een spannende stap buiten jouw comfort zone. Naast een meer mensen bereiken wil je ook meer kwaliteit tijd met je gezin. Je ziet dat je ruimte kunt maken om nog meer mensen te helpen.

Wat zijn je worstelingen

Jouw bedrijf loopt goed maar je doet nog steeds veel zelf. Onder het oppervlak loopt het nog lang niet soepel allemaal, je werkt aan onderdelen in je bedrijf die niets te maken hebben met jouw kracht. Je hebt het gevoel dat het uitbesteden wel goed loopt maar dat je zelf daar nog steeds te veel zelf in moet doen.

Je realiseert je dat met de huidige structuur het niet niet lukt een grotere rol te spelen. De structuur is lastig te vertalen naar een andere taal en cultuur. Je zou niet weten hoe je een massieve groei moet verwerken. Meer ondersteuning inschakelen betekent dat jij ook weer harder moet werken. Je wilt een betere wereld, je weet dat het kan, maar je ziet niet hoe dat met de huidige structuur en processen kan.

Je wilt vooral minder gedoe en meer kwaliteit tijd met je gezin.

Wat heb je nu echt nodig

Een belangrijke verandering in de organisatie van je bedrijf en in je hoofd moeten plaatsvinden voor een groeisprong. Om jouw bedrijf en methode op de wereldkaart te zetten, moet je juist minder werken, loslaten en heb je meer systemen nodig.

Deze fase vraagt om een andere organisatiestructuur met assistentie die bepaalde werkzaamheden helemaal van jou overnemen. Een nieuw bedrijfsmodel die je huidige aanbod vervangt die nog van jou afhankelijk zijn.

Regelmatige ondersteuning, structuur en persoonlijke mentoring is essentieel voor deze stap.

Met het Family & Business Balance programma kom je verder

VIP mentoring

Werk direct met mij.

Actie

Je wilt nog groter, meer mensen helpen en bijdragen aan een betere wereld. Zet de volgende stap.

Neem nu contact met mij op zodat we het plan voor een grotere rol voor jou kunnen opzetten:

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *