Klanten krijgen en groeien met je mentor – Zichtbaar worden mentor programma

“Ik zit in de eerste jaren van mijn bedrijf, het is nog echt mijn baby. Ik wil meer klanten en meer geld verdienen.”

Je zit in de peuterjaren van je bedrijf. Het gaat continue met vallen en opstaan, al jaren. Je krijgt wel klanten maar het loopt niet continue door. Je wilt minder onzekerheid over de komende maanden. Je zoekt duidelijkheid in je marketing, voor wie je het doet en ook wat je doet. Je zoekt hulp bij de volgende stap en duidelijke uitleg. Je verdient ongeveer € 30.000 of minder in je bedrijf.

Wie ben je

Je bent hoogopgeleid, een zelfstandige coach en moeder/vader. Je bent slim en super gemotiveerd. Je hebt jouw klanten veel te bieden. Je houd van wat je doet. Het wordt tijd dat je meer gaat verdienen. Je grootste behoefte is dat je een continue stroom van nieuwe klanten krijgt zodat er geen onzekerheden en zorgen meer zijn over de komende maanden. Hiervoor is aandacht voor je marketing nodig. Je wilt groeien met je bedrijf en daarvoor heb je meer ideale klanten nodig, en snel.

Wat zijn je worstelingen

Je bent een super gepassioneerde coach, het is je roeping. Je wilt nu eindelijk een keer meer inkomsten, belangrijker nog een constante stroom van inkomsten. Maar nu zijn er maanden van veel klanten, en maanden waar er veel te weinig nieuwe klanten bij komen.

Je marketing is nog lang niet goed. Je weet wat je te bieden hebben maar de klanten zien het niet. Er is nog veel te doen om meer klanten aan te trekken en voordat je jezelf succesvol voelt.

Je weet niet op welke marketing strategie je moet concentreren. Welke online marketing je op korte termijn voldoende ideale klanten oplevert.

Dit veroorzaakt onzekerheid en stress die ook voelbaar is in je gezin. Je zoekt naar ruimte om meer tijd in je bedrijf te steken. Je mist een goed systeem waardoor je slimmer kunt ondernemen. Je zoekt steeds naar een goed marketing systeem die een constante stroom van nieuwe klanten en meer omzet oplevert.

Alles wat je tot nu toe hebt gevonden lijkt voor jou niet te werken. De beloofde resultaten komen niet uit. Je vraagt je zelfs af of het ooit gaat werken voor je bedrijf. Dit terwijl je weet dat je zo veel te geven hebt.

Wat heb je nu echt nodig

Je belangrijkste focus op dit moment is een duidelijke marketing strategie zodat je meer ideale klanten krijgt en meer omzet bij deze klanten. Het gaat over de keuze van de juiste doelgroep, de juiste marketing boodschap en het toepassen van het juiste marketing plan. Dit zorgt voor een stroom van potentiële klanten die je omzet naar betalende klanten, terwijl je de marketing verder automatiseert.

Het is belangrijk dat je ook kijkt naar je producten en diensten. De verkooppagina’s en vooral naar de prijzen. Waarschijnlijk vraag je te weinig en je verliest daardoor veel omzet. Omzet die voor het oprapen ligt door de producten te stroomlijnen en de prijzen te verhogen.

Dan is het tijd voor het stellen van specifieke doelen. Focus op deze doelen helpt jou en je bedrijf naar de volgende fase. Meer klanten en meer omzet door op de juiste dingen te concentreren en consequent door te voeren.

Met het Family & Business Balance programma kom je verder

Cursus Kies je doelgroep

Beginnen bij het begin. Wie is jouw ideale klant. Focus.

Met deze cursus maak je de doelgroep zo klein mogelijk. Al je energie naar precies die klant die blij wordt van jou en waar jou blij van wordt. De klant die er voor zorgt dat je opbloeit. De klanten die er voor zorgen dat je bedrijf groeit.

Bestel nu de cursus Kies je doelgroep voor de eerste stap naar jouw marketing strategie.

Meer informatie over de cursus

Expert hulp

Kies je doelgroep
Het kiezen van de juiste doelgroep is een lastig proces. Kiezen betekent dat je dingen niet meer doet. Een van de lastigste keuzes in het uitbouwen van je bedrijf.

Je hebt hier hulp bij nodig. Samen gaan we aan de slag en binnen een paar uur kies jij voor focus, meer plezier en de ideale klant.

Met de keuze van jouw doelgroep heb je de belangrijkste stap gezet naar veel klanten.

Power Platform Plan
Samen met mij gaan we een plan maken voor jouw platform, de plek op het web waar de doelgroep jou gaat vinden. De site waar de potentiële klant producten van jou koopt. Nadat we samen de mogelijkheden en kansen hebben onderzocht zetten we dit om in een concreet plan.

Met jouw Power Platform Plan ga je nu aan de slag voor meer klanten en meer omzet.

Actie

Je wilt meer klanten die je meer betalen, en wel nu. Resultaat 10-50% meer omzet.

Neem nu contact met mij op zodat ik je op jouw marketing weg kan helpen:

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *