Decide for Impact Erno Hannink


Ben je altijd druk? Heb je een overvolle agenda? Staan er belangrijke projecten op je to-do lijst die telkens doorschuiven? Schiet het sporten er wel eens bij in?


  Versla de waan van de dag

  Uit mijn ervaring met ondernemers weet ik dat zij:

  • Teveel reageren op vragen van medewerkers;
  • Mensen graag verder helpen;
  • Altijd in hun hoofd bezig zijn met het bedrijf;
  • Het druk hebben en zich vaak druk voelen;
  • Een lange to-do lijst hebben;
  • Harder willen groeien dan in de praktijk lukt;
  • Vaak in de waan van de dag werken.

  Herken je dit?

  Je hebt een actielijst vol met dingen die je moet doen. Wanneer de dag begint komen er allerlei vragen op je af waar je op moet reageren. De dag vliegt voorbij. Aan het einde van de werkdag ontdek je dat er niets van je actielijst is gedaan en dat je nog een aantal dingen moet doen voor morgen. Je werkt op dit soort dagen vooral aan belangrijke en urgente acties.

  Je helpt iedereen vooruit behalve je eigen belangrijke projecten. Iedere dag lijkt hetzelfde. Je agenda staat vol met afspraken en tussendoor beantwoord je zoveel mogelijk vragen.


  Je wil graag groeien en jezelf verbeteren. Er zijn momenten dat je behoefte hebt aan een sparringpartner buiten je bedrijf. Je wil in contact willen staan met een netwerk van andere ondernemers en leren van anderen.


  Het kan.

  inzichtelijke vragen en behulpzame duwtjes

  ANDRA Zahari - the content habit

  Met zijn inzichtelijke vragen en behulpzame duwtjes ben ik in staat geweest om: ongelooflijke vooruitgang te boeken met mijn persoonlijke projecten, het werk van klanten effectiever te prioriteren, beter te slapen en meer voldoening uit mijn werk te halen.

  Wat ook voor mij is veranderd, is dat ik nu realistischer ben over hoeveel ik op een dag kan bereiken. Dit is een grote stap voorwaarts omdat de burn-outroute degene was die mijn brein maar al te goed kende. Met de hulp van Erno ben ik het nu opnieuw aan het bedraden om betere gewoonten aan te nemen, vrije tijd in mijn schema te integreren en VEEL meer te genieten van alles wat ik doe - van werk tot relaties.

  Hoe ziet het er uit als je met impactbesluiten werkt aan je bedrijf?

  Je hebt meerder dagen per week ruimte in je agenda om te werken aan de doelen die het verschil maken voor de groei van het bedrijf. Deze zogenaamde focusblokken helpen je de doelen te realiseren met je team zodat de impact die jullie hebben aanzienlijk wordt vergroot. Je hebt ruimte om te reflecteren en belangrijke besluiten goed voor te bereiden.


  Ondernemers die meedoen worden niet meer geleid door de waan van de dag waardoor ze vooral bezig zijn met urgente en belangrijke acties, maar ze werken aan niet-urgente belangrijke uitdagingen. De groei van het bedrijf!

  Hoe ga je dit bereiken?

  Door te beginnen met een bewezen accountability systeem voor de juiste dagelijkse gewoontes die je nodig hebt als ondernemer, krijg je vanzelf ruimte om de bewuste besluiten te verbeteren.

  Het belangrijkste verschil met alle systemen die je al geprobeerd hebt, je hebt mij als accountability partner en telkens weer geef ik je duwtjes om te werken aan het belangrijkste. Met mijn inzichtelijke vragen en wetenschappelijk bewezen tactieken vinden we de manier die werkt voor jou. Ik geef niet op tot het werkt voor jou.

  Accountability is het aanspreekbaar zijn op je gedragingen en acties vanuit de door jou aangegeven kernwaarden.

  Nu veranderen

  Wil je blijven worstelen met de waan van de dag of wil je met impactbesluiten bouwen aan een duurzaam bedrijf, met het team, de klanten en een gezonde winst?

  Met jouw accountability partner heb je iedere dag weer de focus op jouw belangrijkste doelen, waardoor je stap voor stap de juiste besluiten neemt om te groeien in positieve duurzame impact.

  impactBESLUITEN

  Hi, ik ben Erno Hannink. Als accountability partner heb ik veel ondernemers geholpen om grootse doelen sneller te realiseren.

  In de afgelopen 15 jaar heb ik meer dan 1250 klanten geholpen bij meer resultaat voor hun bedrijf.

  Wat denk je? Tijd om te besluiten voor de groei van jouw impact?

  Erno Hannink business coaching trainer

  Mijn missie en motivatie is:

  • dat je als ondernemer een bewust besluit neemt om iedere dag te werken aan zaken die impact hebben. Ik wil daarbij graag jouw accountability partner zijn;
  • dat je bewust besluit om impact te hebben met je bedrijf;
  • dat je impactbesluiten neemt als ondernemer;
  • dat goede besluiten noodzakelijk zijn voor meer impact.

  Wat gebeurt er na je bestelling?

  Stap 1

  Je wordt naar de beveiligde webshop gestuurd. Daar staat de bestelling al in je shopping cart.
  Je kunt direct je gegevens invullen en afrekenen.

  Stap 2

  De gegevens voor de app (iOS, Android en web) en de Zoom link voor de live coaching ontvang je na ontvangst van je betaling.

  Stap 3

  Met de eerste vragen begeleid ik je door het opzetten van de app zodat je direct begint met de eerste gewoonte die je nodig hebt als ondernemer, zodat je stap voor stap de juiste beslissingen neemt om een gezonde groeimotor te creëren, waardoor je onderneming vanzelf loopt

  Wat krijg je:

  • Dagelijks begeleiding voor de prioriteit van jouw dag
   Zodat je gaat doen wat het belangrijkste is voor de groei van de impact van je bedrijf. Doordat we met korte berichten werken kost het weinig tijd, en levert het focus en accountability op.
  • Onbeperkte in-app berichten met Erno
  • Check-ins en communicatie met Erno
  • Persoonlijk advies om je grootste obstakels te overwinnen
  • Hulp bij brandende vragen
   Vragen stel je eenvoudig in de app wanneer je vastloopt of voor een lastige besluit staat. Je krijgt altijd snel antwoord.
  • Wekelijkse samen doelen bepalen  - iedere maandagochtend samen een kort gesprek met andere ondernemers om je doelen te bepalen en vastleggen. Je bent omringt met ondernemers die hetzelfde willen bereiken waardoor je samen groeit.
  • Maandelijks intensieve begeleiding - iedere maand op dezelfde dag lopen we door je plannen en scherpen we aan voor meer focus. Ik kijk met je mee en stel inzichtelijke vragen om keuzes te maken voor de dingen die er echt toe doen de komende maand. In combinatie met de dagelijkse hulp zie je een positieve verandering in je gedrag.

  Jouw investering

  Versla de Waan van de dag

  Coaching via de app € 197


  Versla de waan van de dag SAMEN

  Iedere maandagochtend samen met impact-ondernemers onder begeleiding van Erno deel je in de Action Group wat je belangrijkste doelen zijn.


  Plus


  Coaching via de app


  € 397 / maand

  Versla de waan van de dag VIP

  Eens per maand een 1-op-1 gesprek met Erno voor een reflectie op de afgelopen maand en afspraken maken voor de komende maand, op een vaste dag.


  Plus:


  Coaching via de app


  € 797 / maand

  Connie Maathuis

  Erno leerde me hoe belangrijk het is om focus in mijn werk te brengen. Daarnaast heeft hij ervoor gezorgd dat ik mijn belangen scherper in de gaten houd. Dat liet hij me krachtig en liefdevol zien in het wekelijkse contact dat we hadden.

  Connie Maathuis ‧ Ondernemer, bestuurder en toezichthouder

  Jij werkt aan de doelen die er écht toe doen

  Ondernemers worden geleid door de waan van de dag waardoor ze vooral bezig zijn met urgente en belangrijke acties, terwijl ze veel meer zouden moeten werken aan niet-urgente belangrijke uitdagingen.

  Wil je blijven worstelen met de waan van de dag of wil je met impactbesluiten bouwen aan een duurzame, positieve impact?

  Met mijn inzichtelijke vragen en duwtjes in de rug houd ik je bij de les, zorg voor focus, loods je door de prioriteiten en help je om stap voor stap de impactbesluiten te nemen zodat je de belangrijkste doelen sneller realiseert.

  Wie is Erno Hannink?

  Al bijna 15 jaar ben ik geïnteresseerd in gewoontes, focus en keuzes maken.
  Met mijn inzichtelijke vragen help ik ondernemers besluiten nemen waardoor ze weer ruimte krijgen voor verbetering en groei.


  Gevoelig voor trends en enthousiasme zijn twee eigenschappen van mij die de inhoud van mijn coaching waardevol maken. Een grondige analyse op strategisch niveau, nieuwe ideeën en een praktisch plazijn de elementen waar anderen mij voor waarderen. De passie en energie die ik meeneem werkt aanstekelijk voor mijn klanten.

  Bekend van radio, boeken en  podcast

  sprout-logo-zw-erno-hannink
  textilia-logo-erno-hannink
  bnr_nieuwsradio-logo-businesscoach
  Andra Zaharia

  Every conversation or interaction with Erno is an opportunity to learn, reflect, and change for the better.
  I've been working with Erno on improving my goal-setting habit and on adjusting how I manage my energy, both at work and in my personal life. He offers supportive, focused guidance on focusing on what matters and avoid getting sidetracked by other people's priorities or unexpected requests.


  With his insightful questions and helpful nudges, I've been able to: make incredible progress on my personal projects, prioritize customer work more effectively, get better sleep, and derive greater satisfaction from my work.


  What also changed for me is that I'm now more realistic about how much I can achieve in a day. This is a big step forward because the burnout route was the one my brain knew all too well. With Erno's help, I'm now rewiring it to adopt better habits, integrate slack time into my schedule, and enjoy everything I do A LOT more - from work to relationships.


  Erno is a fantastic accountability partner with highly developed expertise and coaching skills that focus on decision-making! Working with him is truly valuable and impactful and will help you get real, life-changing results if you're committed to follow through on the promise you made to yourself.

  Andra Zaharia ‧ The Content Habit


  15 jaar 
   coaching/
  social media  17
  boeken
  gepubliceerd  11000+
  trouwe
  volgers  1245+
  artikelen
  geschreven  1250+ 
  tevreden
  klanten  325+ 
  podcast afleveringen