Producten

Luisteren naar je klant

horen-250.jpg
Minder roepen naar je klant en steeds meer luisteren naar je klant dat is wat er van je verwacht wordt als ondernemer. Hoe kom je als ondernemer online in een dialoog met je potentiële klant?

Een interactieve site

Een website op basis van een handig onderhoudssysteem, een content management systeem (CMS). Dit systeem kan worden uitgebreid met slimme aanvullingen om het verder te verbeteren. Jouw website en blog krijgen een eigen ontwerp. Een interactieve website en weblog voor jouw bedrijf..

Artikelen naar klanten emailen

Maandelijks een ezine (email met informatie) sturen naar je (potentiële) klanten. Een mail met tips en informatie die je doelgroep zal helpen met hun probleem. eZine naar je doelgroep mailen.

Bedrijfsblog cursus

Informatie over hoe je een blog voor jullie bedrijf kan beginnen. Of voor als jullie al een blog hebben uitleg over hoe je dit blog meer onder de aandacht kunt krijgen. Meer informatie over de bedrijfsblog cursus.

Online Netwerken

In de 3 belangrijkste online netwerken voor zakelijk gebruik wordt een profiel aangemaakt.

Presentatie

Je weet dat jullie medewerkers of netwerk leden ook vooruit willen en meer klanten willen door internet slim te gebruiken.
Dan kom ik graag bij jullie een presentatie geven. Presentatie over hoe je internet goed kunt toepassen om meer klanten te krijgen.

Erno Hannink maakt jouw coachingsbedrijf No.1 in je niche. Abonneer je op de gratis e-mails met tips van decideforimpact.com.

Meer informatie over Erno Hannink.