Zo word je fitter, creatiever en heb je meer energie – Koen de Jong

Vandaag het gesprek met Koen de Jong.

Koen de Jong schreef 7 boeken over ademhaling en sport. Zijn werk is in meer dan 10 landen vertaald en van zijn boeken zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht. De website sportrusten.nl trekt bijna een miljoen bezoekers per jaar. Het geheim? Adem langer uit.

Vanuit mijn interesse voor hardlopen ben ik het boek de hardlooprevolutie van Koen gaan lezen. Een boek waarin ik niet alleen meer leerde over hardlopen maar vooral over ademhaling. Een goede ademhalingsritme zorgt veel meer ontspanning en die weer een betere nachtrust geeft bijvoorbeeld.

Een andere business coach, Robin van Loohuizen waar ik regelmatig meer spar, zegt regelmatig “Ondernemen is topsport”. Waardoor ik de veelgemaakte fout van hardlopers uit het boek in een relatie met ondernemen zag. Te weinig rust, te lange afstanden en te hard lopen.

Aangezien Koen ook ondernemer is, een bedrijf heeft verkocht, een succesvol online platform heeft met veel fans en succesvolle online programma’s ging ik met hem in gesprek voor deze aflevering in de podcast.

Ontdek een andere manier van keuzes maken, leer over hardlopen, beter ademhalen en ondernemen.

Veel plezier met de inzichten van Koen.

Laten we beginnen…

Hier vind je meer over Koen

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.