Whitepaper Impact en winst met langetermijnbesluiten updates

Je hebt een versie van het whitepaper Impact en winst met langetermijnbesluiten ontvangen. Nu wil je graag de nieuwste versie ontvangen zodra deze beschikbaar is. Dat kan.

Erno Hannink

Wil je updates van het whitepaper Impact en winst met langetermijnbesluiten ontvangen? Vul dan je gegevens in op deze lijst. De lijst zal voor niets anders worden gebruikt dan je de nieuwste versie van deze whitepaper te sturen. Je krijgt het van mij.

Status: nieuwste versie 1.0 d.d 1 mei 2022.

Als je deze whitepaper gelezen hebt, dan heb je de kennis en de hulpmiddelen om besluiten te nemen met aandacht, dan kun je uit de waan van de dag komen, het belangrijkste werk oppakken en afronden.

Deze whitepaper heb ik geschreven om ondernemers zoals jij te helpen om hun besluitvormingsproces te veranderen zodat je bedrijf groeit in impact.

Voor wie is deze whitepaper

 • Voor wie is het? Deze whitepaper is voor ondernemers met een team tot vijftig medewerkers die duurzame positieve impact maken.
 • Voor wie is het niet? Deze whitepaper is niet voor ondernemers, bestuurders en aandeelhouders waarbij het alleen draait om rendement op de korte termijn. 
 • Waarom is het speciaal? Deze whitepaper is speciaal omdat goede besluitvorming belangrijk is en de meeste ondernemers hier slagkracht en geld verliezen. 
 • Wat doet deze whitepaper voor je? Deze whitepaper helpt je om te groeien in impact. 
 • Waarom is dat belangrijk? Impactbesluiten zijn belangrijk omdat het gebruik van mens en grondstoffen weer binnen de grenzen van de planeet moet komen voor de volgende generaties en ondernemers die een duurzame positieve impact hebben spelen hier een belangrijke rol in.

Waarom doe ik dit?

 1. Omdat ondernemers het verschil maken in impact realiseren.
 2. Omdat ik ondernemers hiermee help om de sociale en ecologische ongelijkheid terug te dringen.
 3. Omdat ik wil bijdragen aan een goede toekomst voor de volgende generaties.
 4. Omdat de volgende generaties straks geen fijne omgeving hebben om te leven als wij op de oude voet door blijven gaan.
 5. Omdat ik medeverantwoordelijk ben voor de sociale en ecologische ongelijkheid.
 6. Omdat ik mensen succes gun met hun bedrijf, tenminste als ze er geen rotzooi van maken en rekening houden met anderen en hun omgeving.

Wil je de updates van deze whitepaper ontvangen? Vul dan je gegevens in op deze lijst. De lijst zal voor niets anders worden gebruikt dan je de nieuwste versie van deze whitepaper te sturen.