Wat mag je in 2010 verwachten wat ik in 2009 liet liggen en waarom?

Frank Meeuwsen werkt aan een bijzondere blogpost op incredibleadventure.nl. Hij verzamelt reacties van mensen op de volgende vraag:

Wat ga je in 2010 wél doen wat je in 2009 liet liggen en waarom?

Réveillon Jericoacoara

Dit is mijn reactie op deze vraag:
Gelukkig ben ik al aan een bijzonder programma begonnen met Laura Babeliowsky. Hierdoor heb ik al een planning gemaakt van de dingen die ik in 2010 ga doen.

Een van de belangrijkste dingen die ik ga doen is meer producten introduceren. Afgelopen jaar heb ik lang gesproken over een aantal nieuwe producten die ik wilde introduceren. Producten waar mijn klanten om vragen. Heel eenvoudig zou je denken. Om de een of andere reden waren er altijd excuses waarom het maar niet lukte.

Dit jaar ga ik deze producten echt introduceren. De eerste stappen zijn al gezet, mijn klanten en de lezers van mijn nieuwsbrief horen hier binnenkort meer over.

Verder ga ik dit jaar wel naar SOBCon, iets wat vorig jaar niet gelukt is.

SOBCon is the think tank of the social web, where the best minds in the Internet space gather to present models, discuss insights, and determine best practices.

Een evenement vol met actie en energie. Het vindt 30 april en 1 mei plaats in Chicago. Vorig jaar ben ik naar CES in Vegas geweest, daar ben ik dit jaar niet.

In 2009 heb ik ook gezegd een aantal ebooks uit te geven en dat is niet gelukt. In 2010 gaan er een aantal ebooks verschijnen, enkele gratis en een aantal die je tegen betaling kunt aanschaffen. De inhoud is toegespitst op de zelfstandige professional. Informatie voor mijn doelgroep waar behoefte aan is.

In 2010 ga ik weer een boek schrijven maar dit keer ga ik dit meer samen doen met klanten en lezers uit mijn doelgroep. Aangezien het vorige jaar mijn eerste boek was heb ik het boek alleen geschreven. Ik wilde het proces ervaren. Nu wil ik er meer klanten en lezers uit mijn doelgroep bij betrekken. Hierin is de introductie en werkwijze van het boek van Erwin Blom een groot voorbeeld.

Heb jij al een planning gemaakt voor dit jaar? Erg belangrijk, een plan, doelen stellen is al de helft van het succes.
Wat ga jij in 2010 wel doen wat je vorig jaar heb uitgesteld?

Creative Commons License photo credit: Silveira Neto

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.

4 reacties

  1. Ebooks schrijven die ik gratis weg geef en een mailinglijst opbouwen via de bedrijfs website.

    Daarnaast wil ik minimaal 1x in de 2 maanden een seminar over internet marketing bezoeken en ga ik met mijn dienstverlening over de grens.

  2. Vanaf 1 januari werk ik 1 dag minder op school en 1 dag dus voor mijzelf.
    Ik wil eerst mijn eigen educatieve websites verder opbouwen. Daarna weer meer gaan richten op bouwen van websites voor anderen. Hopelijk kan ik dan zelfs met de zomervakantie nog een dag minder werken op school 🙂

Reacties zijn gesloten.