Waarom zijn we gelukkig? en Waarom niet? Dan Gilbert

Psycholoog Dan Gilbert challenges the idea that we’ll be miserable if we don’t get what we want. Our “psychological immune system” lets us feel real, enduring happiness, he says, even when things don’t go as planned. He calls this kind of happiness “synthetic happiness,” and he says it’s “every bit as real and enduring as the kind of happiness you stumble upon when you get exactly what you were aiming for.”

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.

1 reactie

  1. Hoi Erno, ik heb op je andere blog een reactie gezet dat je me kan inviten. Via de link naar het NL blog zie ik een mogelijkheid om een abonnement op computer totaal te nemen en dan gratis fon te ontvangen. Daar ga ik nu ff voor. De invite hoeft dus niet meer.
    Met het posten van mijn antwoord kreeg ik een inlogscherm van WordPress ?!

Reacties zijn gesloten.